Ambasadorul Rusiei la ONU a murit subit, cu o zi inainte sa implineasca 65 de ani. Vitaly Churkin lucra la resedinta sa din New York cand i s-a facut rau

Ambasadorul Rusiei la Natiunile Unite, Vitaly Churkin, a murit, a anuntat, luni, Ministerul de Externe de la Moscova. Potrivit CV-ului postat pe site-ul misiunii permanente a Rusiei la ONU, Vitali Ciurkin era ambasador in cadrul forului de la New York din 2006.

acum 40 luni (20 Feb 2017)

Ambasadorul Rusiei la Natiunile Unite, Vitaly Churkin, a murit, a anuntat, luni, Ministerul de Externe de la Moscova.

Potrivit presei de stat din Rusia, ambasadorul a murit la New York. Churkin era ambasadorul Rusiei la ONU din anul 2006.

Surse citate de ziarul New York Post afirma ca Vitaly Ciurkin a fost adus de urgenta luni dimineata la un spital din Manhattan, din cauza unor probleme cardiace. Ambasadorul lucra la resedinta lui in momentul in care i s-a facut rau, in jurul orei locale 09:30.

La sosirea echipajului de salvare, diplomatul era inconstient si i s-au facut manevre de resuscitare. Starea sa era foarte grava cand a ajuns la spital, iar medicii nu i-au putut salva viata.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul misiunii permanente a Rusiei la ONU, Vitali Ciurkin era ambasador in cadrul forului de la New York din 2006. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro