Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti s-a intalnit cu sefa DNA

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti s-a intalnit cu sefa DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, legat de decizia pe care Klaus Iohannis ar urma sa o ia privind revocarea din functie a sefei DNA, ca a inteles ca presedintele va citi motivarea Curtii Constitutionale "pana va intelege".

acum 56 luni (11 Jun 2018)

"M-am intalnit cu Doamna Procuror Sef DNA pentru a discuta despre importanta luptei anticoruptie", a scris Brummell pe Twitter.

Intalnirea are loc in contextul in care Curtea Cobstitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa emita decretul de revocare a sefei DNA, conform solicitarii ministrului Justitiei. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, legat de decizia pe care Klaus Iohannis ar urma sa o ia privind revocarea din functie a sefei DNA, ca a inteles ca presedintele va citi motivarea Curtii Constitutionale "pana va intelege". El a reiterat ca decizia CCR produce efecte juridice de la momentul publicarii in Monitorul Oficial si si-a exprimat "aceeasi convingere" ca seful statului "isi va indeplini obligatiile". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro