Ambasada SUA: "Statele Unite sustin ferm eforturile presedintelui Klaus Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii"

"Ii indemnam pe toti reprezentantii ramurilor executiva, legislativa si judiciara din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta tarii impotriva coruptiei si pentru a asigura credibilitatea conducerii si institutiilor Romaniei", se cere in finalul mesajului.

acum 44 luni (11 Jan 2017)

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Ambasada SUA la Bucuresti felicita guvernul Grindeanu, dar isi afirma sustinerea pentru eforturile presedintele Iohannis pentru consolidarea statului de drept. Asteptam cu interes sa colaboram cu prim-ministrul Sorin Grindeanu si cu membrii cabinetului sau pentru a dezvolta si mai mult Parteneriatul nostru Strategic, al carui scop este cresterea securitatii comune, sporirea prosperitatii reciproce a natiunilor noastre si consolidarea institutiilor democratice. Parteneriatul nostru se bazeaza si pe angajamentul fata de buna guvernare si de consolidarea statului de drept. De asemenea, Statele Unite sustin ferm eforturile presedintelui Klaus Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii in aceste privinte", se arata in mesaj. "Ii indemnam pe toti reprezentantii ramurilor executiva, legislativa si judiciara din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta tarii impotriva coruptiei si pentru a asigura credibilitatea conducerii si institutiilor Romaniei", se cere in finalul mesajului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro