Am testat in premiera primul telefon cu trei straturi - Lenovo Vibe X2

Am testat in premiera primul telefon cu trei straturi - Lenovo Vibe X2

Daca tot am ajuns aici, autonomia e de aproximativ o zi si un pic, asigurata si de procesorul Mediatek, dar si de optimizarile sistemului de operare. Si cand ma refer la cifre spun ca are 2 GB de RAM si nu avem nevoie de mai mult si 32 de GB de stocare. Daca ne uitam intre 1.800 de lei si 2.000 de lei (Lenovo va fi comercializat la 1.800 de lei) gasim LG G3, iPhone 5c, Sony Xperia Z2 si Xiaomi MI4. Dar Lenovo Vibe X2 are stocare de 32 de GB (fara posibilitatea de introducere a unui card SD) si o autonomie mare fata de G3 sau iPhone.

acum 73 luni (15 Dec 2014)

Lenovo a ales sa faca un telefon in trei straturi de culoare. Asta nu inseamna ca are vreo utilitate functionala, ci pur si simplu telefonul pare a fi construit din trei straturi de culori diferite. Mai important decat acest lucru, e de fapt al patrulea strat. E un smartphone gros, dar foarte usor, construit dintr-un aliaj de magneziu. De asemenea, desi am avut un telefon alb-gri-negru (o combinatie proasta de culori), carcasa nu s-a murdarit.

E interesant ca Lenovo nu a vorbit in Romania inca de accesorii, desi acelea duc telefonul la un nou nivel. De exemplu, al patrulea strat poate fi o carcasa protectiva cu boxa JBL incorporata, care se aude foarte bine. De asemenea, putem adauga un strat care e baterie externa.

Ecranul este Full HD si e o zona unde nu avem nimic de comentat. E de calitate foarte buna, touch-ul este responsiv, iar unghiurile de vizualizare sunt largi. Culorile sunt un pic saturate, dar problemele sunt mai degraba cu sistemul de operare modificat de Lenovo. Android 4.4 KitKat de pe Vibe X2 are sase teme, majoritatea in culori foarte deschise si pastelate.

Performanta este asigurata de un Mediatek Octa-Core. E un procesor diferit de cele octa-core pe care le vedeti pe telefoane sub brand romanesc. Toate jocurile si aplicatiile de editare foto-video de mobil functioneaza excelent si fluid. Nu am avut probleme cu el si nu e nici un foarte mare consumator de energie. Daca tot am ajuns aici, autonomia e de aproximativ o zi si un pic, asigurata si de procesorul Mediatek, dar si de optimizarile sistemului de operare. Chiar si pe modul automat de luminozitate, telefonul are un ecran luminos si care nu deranjeaza. Asadar, Lenovo a reusit sa aduca o autonomie mare din bateria de 2.300 de miliamperi. Si cand ma refer la cifre spun ca are 2 GB de RAM si nu avem nevoie de mai mult si 32 de GB de stocare. Din pacate, nu are slot de card, deci va trebui sa va multumiti cu ce va ofera chinezii.

Camera foto principala ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro