Alternativa dupa retragere sau pentru mentinerea in forma. Foarte multi fosti jucatori fac furori la minifotbal

Alternativa dupa retragere sau pentru mentinerea in forma. Foarte multi fosti jucatori fac furori la minifotbal

Nae Constantin si Petrus Manta se bat cu Sorin Pana pentru promovare Eurofantasticul Nae Constantin (foto), jucator cu peste 200 de meciuri in Liga I la Petrolul, Rapid si FC Brasov, este coleg de echipa la Specialii cu fostul atacant al celor de la Rocar sau UTA Arad, Petrus Manta, dar si cu Ionut Angheluta, fost Poli Timisoara.

acum 33 luni (18 Nov 2017)

In momentul de fata, din fostii fotbalisti de la Victory Cup se poate alcatui o echipa care cu siguranta ar face fata si pe teren mare. Pentru Pronostic Sportiv, echipa care ocupa primul loc in Liga I la Campionatul de Minifotbal Victory Cup, evolueaza Petre Marin (foto), Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Sorin Paraschiv, Bogdan Patrascu sau fostul jucator al Concordiei, Iulian Mamele.

Nicolita si Gigel Coman au facut furori pana sa revina in activitate

De asemenea, inainte de a reveni la fotbalul pe teren mare, Banel Nicolita (Aris Limassol) si Gigel Coman (Metaloglobus) marcau goluri pe banda rulanta si la minifotbal.Liviu Ganea s-a intors si el pe gazon, dar in Liga a patra, la Carmen Bucuresti. Iar pentru ca regulamentul de la Victory Cup le permite jucatorilor care nu evolueaza in primele trei esaloane sa fie legitimati la minifotbal, fostul campion cu Dinamo (2007) si CFR Cluj (2012), joaca si pentru Anonymous, din Liga 2-a C, pe teren redus. Tot in prima liga pe teren redus a ajuns si fostul talentant mijlocas al Romaniei, Tibi Balan, care face cuplu la Good Team (locul 9) cu fostul sau coleg de la Sportul Studentesc, Florin Maxim.

Nae Constantin si Petrus Manta se bat cu Sorin Pana pentru promovare

Eurofantasticul Nae Constantin (foto), jucator cu peste 200 de meciuri in Liga I la Petrolul, Rapid si FC Brasov, este coleg de echipa la Specialii cu fostul atacant al celor de la Rocar sau UTA Arad, Petrus Manta, dar si cu Ionut Angheluta, fost Poli Timisoara. In prezent, formatia la care evolueaza ei se lupta pentru un loc in barajul de promovare in Liga I cu alte trei formatii din Liga a doua A. Una dintre acestea este Spartanii, echipa la care joaca Sorin Pana, care in Liga I a imbracat tricoul celor de la Concordia Chiajna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro