Altar improvizat in fata casei in care a copilarit Ileana Ciuculete. Mama artistei este distrusa de durere: "I-au ascuns ca era bolnava grav"

Altar improvizat in fata casei in care a copilarit Ileana Ciuculete. Mama artistei este distrusa de durere:

Oamenii au declarat ca vestea mortii Ilenei Ciuculete a cazut ca un traznet, iar nimeni nu stia ca este bolnava Si-a schimbat numele Rudele Ilenei Ciuculeta sustin ca si-ar dori ca artista sa fie inmormantata in satul Gubaucea, acolo unde se odihneste si tatal ei. I-au ascuns faptul ca era bolnava, eu cred ca sotul ei a sperat pana in ultimul moment ca o sa isi revina", a mai povestit Angela Tudor.

acum 86 luni (15 Mar 2017)

Oamenii au povestit cu lacrimi in ochi ca Ileana Ciuculete a fost pentru ei un idol. Cand am aflat ca a murit nu mi-a venit sa cred. Niciodata nu a spus nimanui ca ar avea probleme de sanatate, iar cand am aflat ca a fost internata in spital am ramas uimita. Stiu ca avea o casnicie fericita, era la a doua casatorie. Cu primul sot a avut doi baieti, iar cu doi ani in urma au avut unele probleme de familie, dar in timp s-au rezolvat", a spus o vecina. Oamenii au declarat ca vestea mortii Ilenei Ciuculete a cazut ca un traznet, iar nimeni nu stia ca este bolnava Si-a schimbat numele Rudele Ilenei Ciuculeta sustin ca si-ar dori ca artista sa fie inmormantata in satul Gubaucea, acolo unde se odihneste si tatal ei. Artista a devenit cunosuta inca de la varsta de 13 ani, atunci cand a inceput sa castige premii dupa premii in toata tara. Eu nu stiam ca este bolnava si nici nu imi vine sa cred ca a murit. Am aflat aseara ca a decedat in urma unei boli incurabile la spital. Nu stiam ca avea hepatita, iar din cate am aflat acum boala s-a agravat si a facut ciroza", a spus Nelu Parvu, varul lui Ileana Ciuculeta. Rudele Ilenei Ciuculete sustin ca si-a schimbat numele imediat dupa ce a devenit faimoasa Autoritatile din comuna doljeana Vela s-au gandit ca in memoria artistei caminul cultural sa ii poarte numele. Caminul Cultural din satul Gubaucea ii va purta numele artistei, iar pe viitor ne gandim ca printr-o hotarare de consiliu local sa denumim si o strada dupa numele cunoscutei cantarete de muzica populara", a declarat Gheorghe Campeanu, primarul comunei Vela.

Oamenii din satul Gubaucea din Dolj nu inteleg cum artista nu si-a depistat boala din timp. "Cred ca nu a mai mers la un medic de ani buni. La o simpla analiza de sange se putea vedea ca are hepatita. Rar am mai vazut o femeie asa plina de viata, desi avea 65 de ani, nu 59 asa cum s-a anuntat. O vocea ca ei se va mai naste peste 100 de ani. Eu cred ca Dumnezeu a vrut-o acolo lamga el, avea nevoie de o voce... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro