Alt scandal in Generatia de Aur! Anghel Iordanescu il pune la punct pe Gica Popescu: "Nu are el dreptul sa ma ponegreasca!"

Alt scandal in Generatia de Aur! Anghel Iordanescu il pune la punct pe Gica Popescu:

"Este o problema pe care nu vreu sa o dezbat in fata camerelor de filmat. Ceea ce regret este ca Gica Popescu nu are nici dreptul sa faca o astfel de afirmatie la adresa mea si nu are dreptul sa ma ponegreasca.

acum 72 luni (24 Feb 2018)

"Este o problema pe care nu vreu sa o dezbat in fata camerelor de filmat. Eu consider ca nu are dreptul sa faca afirmatiile pe care le-a facut. Eu eram la Federatie, adus de Mircea Sandu si nu am fost adus de Burleanu. Eu am intrat in echipa lui Gica Popescu, iar daca Gica Popescu candida si pierdea alegerile, a doua zi imi luam bagajele si plecam din Federatie.

Asta e doar aspectul sportiv, mai e un aspect in relatia cu Gica Popescu pe care nu-l pot spune in fata camerelor. Ceea ce regret este ca Gica Popescu nu are nici dreptul sa faca o astfel de afirmatie la adresa mea si nu are dreptul sa ma ponegreasca. Atata timp cat nu discuta cu mine, sa-mi spuna in fata ce are sa-mi spuna!", a declarat Iordanescu la Telekom Sport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro