Aloe Vera, elixirul tineretii, cu 240 de substante active. Hrana vie care lupta cu cancerul si purifica organismul

Aloe Vera, elixirul tineretii, cu 240 de substante active. Hrana vie care lupta cu cancerul si purifica organismul

Folosita din vremuri stravechi de popoarele lumii, aloe vera este utilizata de secole de catre femeile indiene pentru a-si mentine frumusetea si pentru a preveni imbatranirea datorita proprietatilor sale de energizare si tonifiere a tesuturilor. Printre acestea se regasesc 18 aminoacizi, vitamine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, zinc si cupru), saruri minerale, fitosteroli - care au actiune antiinflamatorie, bradikininaza - o enzima care ajuta la reducerea inflamarii, hormoni vegetali care stimuleaza cresterea celulara si cicatrizarea, precum si mucopolizaharide care sunt responsabile de hidratarea celulara.

acum 61 luni (9 Jul 2015)

Folosita din vremuri stravechi de popoarele lumii, aloe vera este utilizata de secole de catre femeile indiene pentru a-si mentine frumusetea si pentru a preveni imbatranirea datorita proprietatilor sale de energizare si tonifiere a tesuturilor. Celebrele regine egiptene Cleopatra si Nefertiti apreciau in mod deosebit Aloe Vera, folosindu-i sucul pentru imbaiere si in ritualurile de infrumusetare. Printre acestea se regasesc 18 aminoacizi, vitamine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, zinc si cupru), saruri minerale, fitosteroli - care au actiune antiinflamatorie, bradikininaza - o enzima care ajuta la reducerea inflamarii, hormoni vegetali care stimuleaza cresterea celulara si cicatrizarea, precum si mucopolizaharide care sunt responsabile de hidratarea celulara.

"In ultimii 30 de ani s-au intreprins in multe laboratoare medicale din lume studii serioase in privinta plantei de Aloe Vera, considerata de medici si nutritionisti din lumea intreaga o adevarata planta miracol ce a fost inclusa in vaste studii clinice.

In anul 1989 o echipa de cercetatori japonezi au publicat un amplu studiu, in care arata ca Aloe Vera contine cel putin trei agenti antitumorali: emodina, manoza si lecitina. Concluzia acestui studiu a fost ca tratamentele care includ Aloe Vera pot tine sub control cancerul pulmonar, au efecte notabile in cazuri de leucemie si sarcom si este de asemenea un aliat eficient in prevenirea tumorilor", spune dr.

Proprietati antivirale si de refacere a maduvei osoase

Un studiu remarcabil efectuat in legatura cu efectele plantei asupra sistemului imunitar, de catre dr.

De asemenea, compusul esential, glucomannanul (o fibra solubila), are reale proprietati antivirale, imunostimulatoare si de refacere a maduvei osoase.

"Tratamentele cu Aloe Vera au de asemenea o actiune remarcabila asupra ficatului, imbunatatesc digestia, refac tesuturile... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro