Alina Gorghiu: Voua va place Ciolos? Ca mie da...

Alina Gorghiu: Voua va place Ciolos? Ca mie da...

Liberalii cer angajament politic Dacian Ciolos e in continuare curtat de PNL, insa acestia nu mai insista cu ideea candidaturii premierului pe listele liberalilor la aceste alegeri, pentru a nu da noi motive de atac politicienilor din PSD care ar miza pe un mesaj care sa sublinieze ca inca de la preluarea guvernarii liderul de la Palatul Victoria a fost omul PNL. "O sa va rog sa il intrebati pe domnul Dacian Ciolos daca doreste sa fie premierul PNL, daca PNL va fi in pozitia de a propune premierul si atunci dumnealui va opta, se va inscrie in PNL, sau nu va dori sa fie premierul PNL si nu se va inscrie in PNL.

acum 76 luni (1 Oct 2016)

"Liderii PSD si ALDE nu au niciun motiv de ingrijorare cu privire la numirea viitorului Prim-ministru. PSD va fi foarte departe de obtinerea a 50 la suta din voturi care i-ar permite sa desemneze un candidat, iar ALDE nu va depasi limita de 5 la suta pentru a fi interesat de subiect.

Liberalii au reactionat prompt dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Dacian Ciolos va trebui sa se decida daca intra sau nu intr-un partid politic, pentru a putea sa fie in fruntea unui nou guvern. "Recunosc ca personal cred ca ar face bine sa continue, are proiecte bune incepute, dar atunci sa isi declare macar simpatia, sau adeziunea, sau preferinta pentru partidul cu care ar putea sa colaboreze in viitor, dupa alegerile parlamentare", a afirmat, joi, Iohannis. "Am spus ca nu o sa candidez si eu nu am inteles din ce a spus domnul presedinte Iohannis ca mi-a cerut sa candidez", a afirmat Ciolos vineri, fara a face alte precizari.

Liberalii cer angajament politic

Dacian Ciolos e in continuare curtat de PNL, insa acestia nu mai insista cu ideea candidaturii premierului pe listele liberalilor la aceste alegeri, pentru a nu da noi motive de atac politicienilor din PSD care ar miza pe un mesaj care sa sublinieze ca inca de la preluarea guvernarii liderul de la Palatul Victoria a fost omul PNL.

"In opinia mea, nu l-as aprecia cum il apreciez acum (pe Dacian Ciolos - n.r.) daca ar intra in PNL, pentru ca ar insemna sa isi incalce cuvantul de onoare", a declarat Alina Gorghiu, care ulterior a revenit si a precizat ca premierul face parte din grupul care vrea "binele Romaniei", alaturi de PNL si presedintele Iohannis.

Liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, a precizat ca viitorul Guvern ar trebui sa fie politic, iar Ciolos trebuie sa ia o decizie in privinta viitorului sau politic. "O sa va rog sa il intrebati pe domnul Dacian Ciolos daca doreste sa fi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro