Alina Gorghiu, vicepresedinte PNL: Singura solutie pentru Ponta, demisia

Alina Gorghiu, vicepresedintele PNL, sustine ca singura solutie care i-a ramas premierului Victor Ponta este demisia dupa ce Radu Mazare a fost denuntat de Directia Nationala Anticoruptie pentru presiuni asupra justitiei, informeaza Mediafax. Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost denuntat, luni, de procurorii anticoruptie, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru savarsirea infractiunii de presiuni asupra justitiei, pentru afirmatiile pe care le-a facut, vineri, in cadrul conferintei extraordinare a PSD.

acum 65 luni (15 Sep 2014)

Alina Gorghiu, vicepresedintele PNL, sustine ca singura solutie care i-a ramas premierului Victor Ponta este demisia dupa ce Radu Mazare a fost denuntat de Directia Nationala Anticoruptie pentru presiuni asupra justitiei, informeaza Mediafax.

Intr-un comunicat intitulat "Victor Ponta sa aleaga daca ramane prietenul baronilor locali, care asteapta protectie in fata justitiei, sau premier al Romaniei", Gorghiu spune "faptul ca CSM si DNA au reactionat in legatura cu declaratiile lui Radu Mazare, iar premierul Romaniei nu s-a dezis de afirmatiile primarului Constantei este extrem de ingrijorator. Insa, prin tacerea si toleranta la declaratiile denigratoare repetate la adresa procurorilor facute de Radu Mazare, Nicusor Constantinescu si alti prieteni politici ai sai, este destul de clar ca Victor Ponta a facut deja alegerea",

Potrivit lui Gorghiu, singurul gest care ii mai ramane premierului este demisia. Radu Mazare a fost de altfel explicit in declaratiile sale, in care nu doar ca a atacat justitia, dar le-a transmis tuturor pesedistilor ca singura cale de a scapa de cercetarile procurorilor este alegerea prezidentiabilului lor ca presedinte al Romaniei. "Cum este posibil ca intr-un stat de drept sa aplaude o sala intreaga de pesedisti injuraturile lui Radu Mazare la adresa procurorilor? Ii atragem atentia domnului Ponta ca, atata timp cat ramane premier al acestei tari, mentinerea unor standarde democratice de functionare a institutiilor nu este o optiune, ci o obligatie de care il somam sa se achite".

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost denuntat, luni, de procurorii anticoruptie, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru savarsirea infractiunii de presiuni asupra justitiei, pentru afirmatiile pe care le-a facut, vineri, in cadrul conferintei extraordinare a PSD. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro