Alina Gorghiu si Vasile Blaga, la Constanta pentru lansarea cartii lui Puiu Hasotti. In sala a fost prezent si fratele lui Radu Mazare

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, la Constanta pentru lansarea cartii lui Puiu Hasotti. In sala a fost prezent si fratele lui Radu Mazare

La Constanta de ziua lui Klaus Iohannis Ziua de 13 iunie a fost marcata, nu intamplator, la Constanta de liderii liberali. Klaus Iohannis si-a lansat volumul autobiografic alaturi de sotia sa Autobiografia lui Iohannis, de azi in librarii: prezidentiabilul ACL isi povesteste viata in 200 de pagini Turism inedit la Sibiu: "Drumul presedintelui", vizita in locurile care i-au marcat viata lui Klaus Iohannis ZIUA "IOHANNIS": Cele 24 de ore in care un german moderat a ajuns presedintele tuturor romanilor 1 din 2 pentru Romania.

acum 92 luni (13 Jun 2015)

Senatorul PNL Puiu Hasotti a cuprins in volumul sau istoria filialei PNL Constanta de la reactivarea din 1990.

De la Bucuresti au participat la eveniment copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, vicepresedintele Camerei Deputatilor Dan Motreanu si analistul Cristian Parvulescu. De asemenea, in sala s-au mai aflat Alexandru Mazare (fratele lui Radu Mazare si senator demisionar din PSD) si senatorul PSD Nicolae Moga (succesorul lui Radu Mazare la sefia PSD Constanta).

Invitatii au vorbit despre importanta cartii scrise de istoricul Puiu Hasotti. Colegii de partid au mentionat influenta senatorului liberal de Constanta asupra carierei lor.

"De fiecare data cand m-a sunat Puiu Hasotti au fost telefoane de impact. Am o pretuire enorma pentru Puiu Hasotti si ii doresc zile frumoase, carti multe si discursuri de efect la motiunea de cenzura", a declarat Alina Gorghiu.

"Asta inseamna ca la toamna vom avea o motiune de cenzura cu succes", a remarcat deputatul Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanta.

Copresedinta PNL Alina Gorghiu a cerut asistentei un moment de reculegere pentru victimele mineriadelor de la 13 iunie 1990. "Diferenta dintre noi si celelalte partide este ca noi suntem aici, serband acest moment, iar PSD aniverseaza 25 ani de la mineriade", a mai spus Gorghiu.

Vasile Blaga a vorbit despre relatia lipsita de menajamente pe care a avut-o cu Puiu Hasotti, lider de opinie al liberalilor din Parlament. Noi avem obligatia de a arata celor mai tineri sa ia numai ce-i mai bun din ceea ce am facut noi si poate sa ia decizii mai bune.

Cristian Parvulescu a aratat cat de importanta este scrierea unei astfel de carti, care contine date, pentru fiecare organizatie de partid. "Astept o istorie a liberalismului in Dobrogea de la 1878, pentru ca sa nu uitam, Dobroge... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro