Alina Gorghiu: "S-au demarat discutii individuale cu parlamentarii pentru un vot majoritar impotriva cabinetului Dancila"

Alina Gorghiu:

Am vazut si lideri de dreapta carora nu le-au placut ieri concluziile de la Cotroceni, dar cred ca ar trebui sa se gandeasca la ceea ce pot face ei insisi pentru a schimba situatia politica si sa vina cu un proiect. Toti ar trebui sa stam la aceeasi masa pentru ca asa ar trebui sa sune proiectul referitor la coeziunea dreptei", a mai spus Alina Gorghiu, potrivit careia dreapta unita ar trebui sa il sustina pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

acum 65 luni (18 Jan 2018)

Fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat la Timisoara ca presedintele Klaus Iohannis n-a acceptat-o pe Viorica Dancila de teama ca va fi suspendat, o astfel de actiune nefiind dorita nici de PSD.

"Eroarea care se face, incercand sa se justifice constitutional pozitia presedintelui este, insa, faptul ca se spune ca desemnarea doamnei Dancila a venit pentru ca altfel presedintele ar fi fost suspendat. Cred cu tarie ca PSD flutura aceasta tema in spatiul public doar ca pe o amenintare. Sunt convinsa ca PSD nu isi permite sa demareze aceasta procedura pentru ca in momentul in care ar face acest lucru i-ar asigura presedintelui Klaus Iohannis un al doilea mandat", a declarat Alina Gorghiu.

Senatoarea de Timis a mai spus ca jocurile nu sunt facute pana dupa votul de investitura din Parlament, cand liberalii spera sa obtina o majoritate care sa trimita PSD-ul in Opozitie. Daca acest Guvern nu va obtine majoritatea, situatia politica si constitutionala se va schimba radical, dar lucrul acesta se va vedea doar la vot. Ar fi extraordinar daca PSD ar pleca in Opozitie pentru ca asa ar avea ocazia sa isi rezolve toate crizele pe care le are", a declarat Alina Gorghiu.

Fostul presedinte al PNL a mai declarat ca prioritatea partidului ar trebui sa fie in momentul de fata unificarea dreptei. "Pentru a fi durabila, toti liderii dreptei trebuie sa fie convinsi ca aceasta este calea care trebuie urmata. Am vazut si lideri de dreapta carora nu le-au placut ieri concluziile de la Cotroceni, dar cred ca ar trebui sa se gandeasca la ceea ce pot face ei insisi pentru a schimba situatia politica si sa vina cu un proiect. Toti ar trebui sa stam la aceeasi masa pentru ca asa ar trebui sa sune proiectul referitor la coeziunea dreptei", a mai spus Alina Gorghiu, potrivit careia dreapta unita ar trebui sa il sustina pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro