Alina Gorghiu: "Posibilitatea ca Dacian Ciolos sa fie premier inca se joaca"

Alina Gorghiu:

"Posibilitatea ca Dacian Ciolos sa fie premier inca se joaca", a declarat sefa PNL la scurt timp dupa ce exit-poll-urile au aratat ca PSD a castigat alegerile parlamentare din 2016. Alina Gorghiu: "Nu am vorbit cu Dacian Ciolos" Gorghiu a declarat ca nu a vorbit cu Dacian Ciolos in cursul zilei de duminica, dar ca va avea o discutie luni pentru a vedea in ce masura se poate concretiza proiectul de a construi o majoritate care sa-l sustina pe Ciolos pentru functia de prim-ministru.

acum 88 luni (11 Dec 2016)

"Posibilitatea ca Dacian Ciolos sa fie premier inca se joaca", a declarat sefa PNL la scurt timp dupa ce exit-poll-urile au aratat ca PSD a castigat alegerile parlamentare din 2016.

Potrivit exit-poll-ului IRES (ora 20.00), realizat la comanda Digi 24, PSD a obtinut 45,4% din voturi, si, teoretic, poate forma majoritatea parlamentara impreuna cu ALDE, care ar avea 6,3%.

"Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot, care au iesit sa voteze dreapta. E un lucru pe care il apreciez si pe care il respect", a spus Gorghiu, precizand ca datele exit-poll-urilor sunt partiale si ca asteapta rezultatele finale.

"Le multumesc tuturor celor care sunt angrenati in procesul electoral, e important sa ramana angrenati pana la final, orice meci se joaca pana la capat, posibilitatea ca Dacian Ciolos sa fie prim-ministru inca se joaca", a adaugat Gorghiu. Alina Gorghiu, increzatoare in rezultatul final

Liderul PNL a precizat si ca este increzatoare ca rezultatul final va fi unul bun: "Dati-mi voie, pentru ca n-au intrat zilele in sac sa vin cu rezultate suplimentare in momentul cand aceasta numaratoare este finalizata.

Presedintele Alina Gorghiu a evitat sa dea un raspuns clar daca va demisiona din fruntea PNL, in conditiile in care, in campania electorala, a afirmat ca, in cazul in care liberalii nu vor intra la guvernare, ea va pleca de la conducerea partidului. "Eu imi mentin toate declaratiile, inclusiv acelea in care va spun acum ca meciul acesta trebuie jucat pana la capat. Alina Gorghiu a promis in luna octombrie ca va demisiona de la sefia PNL daca partidul pe care il conduce nu va intra la guvernare dupa alegerile din 11 decembrie. Alina Gorghiu: "Nu am vorbit cu Dacian Ciolos"

Gorghiu a declarat ca nu a vorbit cu Dacian Ciolos in cursul zilei de duminica, dar ca va avea o discutie luni pentru a vedea in ce masura se poate concretiza proiectul de a construi o ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro