Alina Gorghiu: PNL se OPUNE interzicerii filmarii votului cu bile

Alina Gorghiu: PNL se OPUNE interzicerii filmarii votului cu bile

(...) Ne intoarcem la platforma cu care PSD ne-a obisnuit de 26 de ani, de fapt la platforma partidului care inainte de 1989 reusea sa cucereasca mintile multor oameni din Romania.

acum 98 luni (2 Apr 2016)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat vineri ca membrii PNL se vor opune interzicerii filmarii votului cu bile. (...) Ne intoarcem la platforma cu care PSD ne-a obisnuit de 26 de ani, de fapt la platforma partidului care inainte de 1989 reusea sa cucereasca mintile multor oameni din Romania. Nu e o gluma, vorbim de interzicerea in Romania a unei activitati cat se poate de normale facute de presa, anume aceea de monitorizare a activitatii si a votului parlamentarilor din Romania. Daca noi azi ne punem problema sa ajungem la tot felul de acte de cenzura, asa cum mai deunazi voia domnul Dragnea prin legea defaimarii, inseamna ca n-am invatat nimic din ideea de democratie in Romania. Votul nu ar trebui sa fie unul secret in cazul ridicarii de imunitati", a spus Gorghiu.

Aceasta a amintit in declaratiile facute ca PNL a depus un proiect de lege cu doi ani in urma care presupunea desecretizarea votului la ridicarea imunitatilor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro