Alina Gorghiu: L-am informat pe presedinte care este optiunea noastra de candidatura la Bucuresti. Aceasta "greseala fericita" am mai facut-o si la prezidentiale

Alina Gorghiu: L-am informat pe presedinte care este optiunea noastra de candidatura la Bucuresti. Aceasta

Alina Gorghiu a numit propunerea lui Marian Munteanu ca si candidat pentru Primaria Capitalei drept o "greseala fericita", pe care PNL a mai facut-o si la prezidentiale cu Klaus Iohannis.

acum 95 luni (13 Apr 2016)

Alina Gorghiu a numit propunerea lui Marian Munteanu ca si candidat pentru Primaria Capitalei drept o "greseala fericita", pe care PNL a mai facut-o si la prezidentiale cu Klaus Iohannis. Un om cu profil tehnocrat, un om care nu avea radacini in Partidul National Liberal, Klaus Iohannis, a fost luat, introdus in PNL si in foarte scurt timp a ajuns nu doar presedintele interimar al partidului, ci si presedintele Romaniei', a spus Alina Gorghiu, in cadrul unui interviu la TVR.

"Si eu, si domnul copresedinte Vasile Blaga l-am informat pe presedinte care este optiunea noastra de candidatura la Bucuresti, cu rezerva ca urmeaza o analiza in forurile de conducere, un vot in Biroul Politic National, dar domnia sa nu este factor de decizie in selectarea candidatilor PNL", a adaugat laceasta.

Citeste declaratiile integrale ale Alinei Gorghiu: Alina Gorghiu, despre numirea lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: "Electoratul din Bucuresti s-a saturat de fete politice inoportune. Am venit cu un om care sa fie o punte de legatura intre platforma politica si platforma civica"

Citeste si:

+DEZVALUIRE SENZATIONALA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro