Alina Gorghiu: Il somez pe premier si pe parlamentarii PSD sa spuna public ca nu vor legea votului prin corespondenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii someaza pe premier si pe parlamentarii PSD sa spuna public ca nu vor legea votului prin corespondenta, afirmand ca "mai bine sa isi asume raspunderea incalcarii Constitutiei in continuare", informeazaAgerpres.

acum 92 luni (4 Apr 2015)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii someaza pe premier si pe parlamentarii PSD sa spuna public ca nu vor legea votului prin corespondenta, afirmand ca "mai bine sa isi asume raspunderea incalcarii Constitutiei in continuare", informeazaAgerpres. Il somez pe premier si pe cei din PSD care sunt in parlament sa spuna public ca nu vor aceasta lege.

Liderul PNL sustine ca in acest caz este este vorba de o lispa de vointa politica din partea social-democratilor.

"Asa cum am sesizat si cu sase luni inainte de campania electorala blatul straveziu intre Ponta, Elena Udrea si Basescu, asa va semnalez acum aceasta lipsa de vointa politica, ca sa nu o cataloghez altfel, atunci cand vine vorba despre legea votului prin corespondenta" a mai spus Gorghiu.

Totodata, referitor la problemele care au existat la votul din diaspora la alegerile prezidentaile din 2014, copresedintele PNL a afirmat asteapta sa vada cine sunt vinovatii.

"Sunt absolut convinsa ca institutiile care se ocupa de acea ancheta a incalcarii drepturilor fundamentale la momentul alegerilor prezidentiale vor veni, in cel mai scurt timp, cu un rezultat. As vrea, in numele celor care nu au putut sa isi exercite acest drept de vot, sa vad cine este vinovat de acest lucru" a mai declarat Alina Gorghiu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro