Alina Gorghiu: Eu imi dau demisia daca Guvernul se face cu PSD

Alina Gorghiu: Eu imi dau demisia daca Guvernul se face cu PSD

Sefa liberalilor vorbeste de o posibila demisie din fruntea partidului inainte de congresul care va avea loc in 2017. Alina Gorghiu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta oferta de premier a celor de la PSD.

acum 96 luni (22 Jul 2016)

Sefa liberalilor vorbeste de o posibila demisie din fruntea partidului inainte de congresul care va avea loc in 2017. Alina Gorghiu sustine ca, in cazul in care PNL va ajunge sa faca, dupa alegerile parlamentare din iarna, Guvern cu PSD, ea va renunta la functia de co-presedinte al partidului, informeaza B1 TV.

"Decizia PNL este aceea de a nu face niciun fel de guvern care sa implice PSD-ul. Incerc sa va transmit alt mesaj, ca nu se va face un guvern cu PSD", a declarat aceasta la B1 TV.

Alina Gorghiu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta oferta de premier a celor de la PSD. Declaratiile copresedintelui PNL vin in urma zvonurilor potrivit carora in iarna, dupa alegerile parlamentare, ar putea fi propus un guvern de uniune nationala. Sefa PNL sustine ca nu se va abate de la principiile partidului.

"Partidul nu inseamna doar Alina Gorghiu, decizia a fost votata de toti colegii mei. Am o convingere intima ca intotdeauna va considera oferta PNL mai buna decat un presedinte condamnat definitiv", a mai spus aceasta. Citeste si:

+Dezvaluiri INCENDIARE facute de Wikileaks. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro