Alina Gorghiu: "E o CERTITUDINE ca Partidul National Liberal ALEGERILE"

Alina Gorghiu:

Dorinta mea este ca acest partid sa castige alegerile parlamentare, indiferent ce isi doreste oricine, daca alegerile nu sunt castigate in sensul guvernarii, eu nu am ce sa caut la conducerea acestui partid" a mai spus Alina Gorghiu.

acum 86 luni (21 Jul 2016)

Invitata in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1 TV, co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a facut mai multe precizari legate de rezultatul alegerilor locale si situatia actuala din conducerea partidului.

"Faptul ca am pierdut alegerile locale e o certitudine, dar depinde forma in care imbraci aceasta infrangere, nu sunt de acord cu infomatia ca PNL a pierdut la pas, e una rautacioasa. Fac o precizare ca in aceste alegeri PNL are un plus de 200 de primari. Intamplarea face ca rezultatul acestor alegeri este cel asteptat, mai putin pe Bucuresti, suntem intr-un proces de transformare pe Bucuresti, regret scorul, imi asum eu toata vina", a declarat Alina Gorghiu.

De altfel, ea a precizat ca: "Intotdeauna un lider normal la cap atunci cand lucrurile nu ies cum trebuie, ia in calcul o demisie".

Dorinta mea este ca acest partid sa castige alegerile parlamentare, indiferent ce isi doreste oricine, daca alegerile nu sunt castigate in sensul guvernarii, eu nu am ce sa caut la conducerea acestui partid" a mai spus Alina Gorghiu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro