Alina Gorghiu: Din pacate, Ponta are potentialul de a face si mai mult rau decat Traian Basescu

Alina Gorghiu: Din pacate, Ponta are potentialul de a face si mai mult rau decat Traian Basescu

Principalele declaratii ale Alinei Gorghiu: Despre retinerea lui Radu Mazare Nu am sa comentez, nici mai mult, nici mai putin decat pe celelalte. Despre procedura de ridicare a imunitatii Cred ca, din pacate, mai sunt colegi in Parlament, indeobste la PSD, care nu inteleg cat de detestati am devenit. Avem nevoie de o echipa care sa fie sustinuta, si o sa fiti surprinsi cand o sa-i vedeti, si de o majoritate parlamentara.

acum 99 luni (16 Mar 2015)

Principalele declaratii ale Alinei Gorghiu:

Despre retinerea lui Radu Mazare

Nu am sa comentez, nici mai mult, nici mai putin decat pe celelalte. Ma mai preocupa, in cazul lui Horia Georgescu, sa ramana nepatata imaginea institutiei. Nu este vreo stire care sa treaca neobservata. Este o problema cand vezi seful institutiei care verifica integritatea, dar este semnalul ca nimeni nu este mai presus de lege.

La BPN, astazi, am facut un lucru la care electoratul se astepta, am modificat criteriile care tin de integritatea membrilor de partid. Ne afecteaza, ca partid, fiecare caz care inseamna eticheta de om corupt. Daca ne uitam la analize, Parlamentul este la o cota de incredere sub nivelul marii. Mie imi este ciuda ca se vorbeste aproape deloc de un proiect care se refera la procedura de ridicare a imunitatii. Domnul Parlament sa fie votat la vedere si cazul sa fie rezolvat in 48 de ore.

Despre procedura de ridicare a imunitatii

Cred ca, din pacate, mai sunt colegi in Parlament, indeobste la PSD, care nu inteleg cat de detestati am devenit. Ii voi ruga pe toti senatorii sa tina bilele in fata camerelor de vederi. Nu am niciun fel de bucurie ca se intampla lucrurile acestea.

Integritatea nu are cum sa nu-si mai gaseasca locul in PNL. La cum stiu PSD, nu vor adopta aceasta modificare. Este una din cele mai mari preocupari pe care le avem. Pot sa le garantez ca tot ce tine de PNL va fi facut. Ei cer un drept si o stare de normalitate. Nici nu semnez eu pe ultima pagina, il las pe Victor Ponta, daca parteneritatea este problema. Depinde foarte mult de PSD.

Ma gandeam la ce motiv ar putea gasi pentru a nu vota acest proiect. Sunt foarte multe mijloace de a pune presiune pe Victor Ponta. Pot sa merg pana la capat atunci cand vine vorba de respectarea unor promisiuni. A fost o actiune intensa de rebranding. Era ev... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro