Alina Gorghiu, despre demiterea lui Tariceanu: "Suntem pe hold"

Alina Gorghiu, despre demiterea lui Tariceanu:

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, la TVR 1, ca proiectul privind demiterea lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Senatului a fost pus pe "hold".

acum 94 luni (12 Apr 2016)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, la TVR 1, ca proiectul privind demiterea lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Senatului a fost pus pe "hold". Nu o sa intelegem de ce Taricenau flutura bilele cand era vorba de solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul domnului Oprea", a declarat Gorghiu.

Aceasta a precizat ca la acel moment a declarat ca va incerca realizarea acestui proiect "fara comporimisuri", dar daca demersul nu are finalitate, "atunci nu mai are niciun sens sa-l demaram", a subliniat liderul PNL.

Citeste declaratiile integrale ale Alinei Gorghiu: Alina Gorghiu, despre numirea lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: "Electoratul din Bucuresti s-a saturat de fete politice inoportune. Am venit cu un om care sa fie o punte de legatura intre platforma politica si platforma civica"

Citeste si:

+DEZVALUIRE SENZATIONALA.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro