Alina Gorghiu catre Serban Nicolae, in sedinta Comisiilor de la Senat: Nu stiu de ce v-ati trezit asa prost de dimineata

In calitate de presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae a refuzat aceasta propunere, pe motiv ca ea trebuie analizata doar in cele doua Comisii Juridice, nu si in Comisia de Constitutionalitate: "Va aduc la cunostinta faptul ca dumneavoastra stiati programarea inca de cand s-a facut la BPR, inclusiv cu privire la scrisoarea presedintelui in legatura cu consultarea Parlamentului in vederea declansarii consultarii populare prin referendum.

acum 76 luni (3 Feb 2017)

Senatorii Alina Gorghiu (PNL) si Serban Nicolae (PSD) s-au luat la cearta, vineri, in sedinta Comisiilor Juridice si a celei pentru Constitutionalitate din Parlamentul Romaniei.

PNL a propus ca in sedinta de vineri a celor trei Comisii (cele doua Comisii Juridice plus Comisia de Consttitutionalitate) sa se discute si scrisoarea sefului statului. In calitate de presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae a refuzat aceasta propunere, pe motiv ca ea trebuie analizata doar in cele doua Comisii Juridice, nu si in Comisia de Constitutionalitate:

"Va aduc la cunostinta faptul ca dumneavoastra stiati programarea inca de cand s-a facut la BPR, inclusiv cu privire la scrisoarea presedintelui in legatura cu consultarea Parlamentului in vederea declansarii consultarii populare prin referendum. Totusi, de buna credinta fiind, va atrag atentia insa ca BPR au sesizat Comisiile juridice de la Senat si Camera cu aceasta chestiune, noi fiind in prezent in trei comisii aici si atunci discutia asta o putem avea numai dupa ce terminam sedinta cu avizarea bugetului.

Acesta a primit din partea senatoarei Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL, o replica acida:

"Ne cam certati, domnule presedinte, si nu stiu de ce v-ati trezit asa prost de dimineata. Spuneti ca nu doriti sa discutam, dar la noi solicitarea asta nu dezincrimineaza pe nimeni, nu spala pe niciun presedinte de partid, nici de tara. Daca aveti generozitatea sa spuneti ca o discutam la sfarsit procedura asta se incheie si cred ca e de bun simt sa vreti si dvs. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro