Alina Eremia o dubleaza pe Milla Jovovich in animatia Savva: Inima de razboinic

Ideea filmului este una minunata si anume ca o responsabilitate atat de mare, cea de a salva un sat intreg, a fost pusa pe umerii unui baietel de 9 ani, pe care am ocazia sa-l interpretez", a spus Alina Eremia despre personajul dublat in animatia "Savva: Inima de razboinic" .

acum 82 luni (24 Nov 2015)

Cantareata Alina Eremia isi va imprumuta vocea personajului principal din animatia "Savva: Inima de razboinic", care in versiunea originala este dublat de celebra Milla Jovovich. Ideea filmului este una minunata si anume ca o responsabilitate atat de mare, cea de a salva un sat intreg, a fost pusa pe umerii unui baietel de 9 ani, pe care am ocazia sa-l interpretez", a spus Alina Eremia despre personajul dublat in animatia "Savva: Inima de razboinic" . Atunci cand familia si prietenii sai sunt capturati de o haita de hiene, Savva isi asuma misiunea de a-l gasi pe singurul vrajitor care l-ar putea ajuta sa-si elibereze satul. Cu o vointa uriasa si multa incredere in propriile forte, baiatul porneste in cea mai importanta calatorie a sa, in care va lega prietenii trainice, va infrunta o intreaga armata de creaturi fioroase si va descoperi ca puterea unui erou porneste dintr-o inima curata.

Din 11 decembrie la cinema, animatia 3D "Savva: Inima de razboinic" aduce o poveste magica despre curaj, prietenie si balanta bine - rau, care ii va incanta pe copii in preajma sarbatorilor de iarna. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro