Alin Petrache, presedintele COSR: "Ce i s-a intamplat lui Doroftei nu este normal"

Alin Petrache, presedintele COSR:

Invitat la Realitatea TV, presedintele COSR, Alin petrache, i-a luat apararea lui Doroftei: "Ce i s-a intamplat lui Doroftei nu este normal. La evenimentul gazduit de Ateneu, ce va avea loc vineri, vor participa fosti si actuali campioni, medaliatii olimpici ai Romaniei, precum si personalitati ale miscarii olimpice si sportive nationale si internationale.

acum 97 luni (10 Sep 2014)

Invitat la Realitatea TV, presedintele COSR, Alin petrache, i-a luat apararea lui Doroftei: "Ce i s-a intamplat lui Doroftei nu este normal. El este un om profesionist, stie ceea ce vrea, a fost in ringul de box, cunoaste lipsurile boxului romanesc. Doroftei are nevoie de o echipa si trebuie sprijinit.Ce i s-a intamplat lui Doroftei este un act ce nu are la baza statutul Federatiei".

Doroftei a parasit sala in care se tinea sedinta Biroului Federal inainte de vot.

Alin Petrache a vorbit si despre serbarea celor 100 de ani ai sportului romanesc. La evenimentul gazduit de Ateneu, ce va avea loc vineri, vor participa fosti si actuali campioni, medaliatii olimpici ai Romaniei, precum si personalitati ale miscarii olimpice si sportive nationale si internationale. Ce am pregatit este pentru a afla care sunt marii nostri campioni. In jur de 350-400 de sportivi ai Romaniei vor veni, care sunt crema. Foarte multa lume nu stie numese campionilor, ce mult au contat pentru tara acel rezultat al lor. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro