Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, isi da demisia. Motivatia acestui gest

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, isi da demisia. Motivatia acestui gest

"Dupa Jocurile Olimpice vom analiza in cadrul Adunarii Generale a COSR toata activitatea de pregatire a sportivilor, rezultatele obtinute de fiecare federatie, de fiecare sportiv si responsabilitatea ce revine fiecaruia, inclusiv factorilor de conducere, atat din cadrul COSR, cat si al federatiilor si cluburilor sportive.

acum 90 luni (15 Aug 2016)

"Dupa Jocurile Olimpice vom analiza in cadrul Adunarii Generale a COSR toata activitatea de pregatire a sportivilor, rezultatele obtinute de fiecare federatie, de fiecare sportiv si responsabilitatea ce revine fiecaruia, inclusiv factorilor de conducere, atat din cadrul COSR, cat si al federatiilor si cluburilor sportive. Toata aceasta analiza si masurile ce vor fi decise vor fi prezentate transparent, deschis, opiniei publice prin intermediul media.In calitate de presedinte al COSR voi face ceea ce am anuntat inca de la inceputul anului, imi voi depune mandatul Adunarii Generale pentru ca analiza activitatii sa nu fie blocata de niciun considerent ierarhic.

El a revenit in tara pentru o urgenta medicala, dar maine se va reintoarce la Rio.Petrache si-a cerut scuze pentru echipamentul sportivilor: "Privitor la calitatea slaba, indoielnica a unora dintre echipamentele sportive ale Echipei Olimpice a Romaniei, imi cer scuze in numele meu personal si al COSR, atat sportivilor care au avut de suferit, cat si opiniei publice. COSR va pune in continuare la dispozitia organelor Statului toate datele si informatiile solicitate in acest caz", se arata in comunicatul postat de Alin Petrache, pe site-ul COSR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro