Alimentele usoare care ne aduc un plus de energie dupa "delirul" gastronomic de Sarbatori

Alimentele usoare care ne aduc un plus de energie dupa

Mai intai, trebuie sa stim ca detoxifierea nu o facem peste noapte, ci e nevoie de ceva timp poate chiar luni in care sa avem grija la alimentele pe care le consumam. De asemenea, sucurile proaspete de fructe sau ceaurile de plante sunt buni aliati in curele de detoxifiere, insa apa plata ramane in topul recomandrilor pentru o hidratare corespunzatoare.

acum 56 luni (13 Apr 2018)

Mai intai, trebuie sa stim ca detoxifierea nu o facem peste noapte, ci e nevoie de ceva timp poate chiar luni in care sa avem grija la alimentele pe care le consumam. Alta este situatia cu fructele uscate, care nu sunt recomandate in perioada de detoxifiere. In schimb, nu acelasi lucru se poate spune despre cartofi, care nu se recomanda in perioada de detoxifiere.

Cerealele, pestele, carnea de pui, curcan sau vanat, uleiurile din seminte, presat la rece sau de masline, nucile si semintele, sunt, de asemenea, pe lista recomandarilor nutritionistilor. "Atentie, insa, la cerealele care contin gluten, precum orzul, ovazul, graul etc., sau la carnea grasa de porc sau produsele lactate, alimentele prajite, mezelurile, sau alimentele semipreparate", arata specialistii in nutritie.

Semintele incoltite aduc un plus de energie la care nu ar trebui sa renuntam in perioada de dupa sarbatori.

De asemenea, sucurile proaspete de fructe sau ceaurile de plante sunt buni aliati in curele de detoxifiere, insa apa plata ramane in topul recomandrilor pentru o hidratare corespunzatoare. Sucurile proaspete din morcovi, mere, sfecla sau varza fac, de asemenea, minuni pentru orgaism.

Nutritionistii spun ca este necesar sa crestem putin consumul de fibre pentru a evita constipatia, specifica, mai ales, persoanelor care consuma multa carne. Reziduurile acestui aliment raman in colon timp indelungat, ducand la constipatie cronica, iar reziduurile din colon se reabsorb si toxinele care ar trebui in mod normal eliminate, ajung din nou in organism. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro