Alimentele care favorizeaza diabetul de tip II

Alimentele care favorizeaza diabetul de tip II

Aportul de Fierul si Diabetul de Tip II Unui numar de 63 257 de adulti, cu varste cuprinse intre 45 si 74 de ani, i s-a urmarit dieta, timp de 11 ani.

acum 33 luni (20 Oct 2017)

Aportul de Fierul si Diabetul de Tip II

Unui numar de 63 257 de adulti, cu varste cuprinse intre 45 si 74 de ani, i s-a urmarit dieta, timp de 11 ani. Scopul cercetatorilor a fost sa determine legaturile de risc dintre optiunile alimentare ale participantilor la studiu si Diabetul de Tip II.

In incercarea de a identifica suspectul principal al Diabetului de Tip II, cercetatorii au studiat legatura dintre aportul de fier si instalarea acestei boli. Concluzia lor a fost ca vinovatul principal pentru instalarea Diabetului de Tip II a fost aportul de Fier, prezent nu doar in carnea rosie, ci si in cea de pui.

Vegetarienii si deficitul de Fier

Acesta nu este nici primul, nici singurul studiu care a incercat sa determine legatura dintre aportul de Fier si instalarea Diabetului de Tip II. Dr. Michael Greger a explicat ca fierul din carne "duce la eliberarea radicalilor liberi si a stresului oxidativ indus de aportul de Fier, care ar putea sa duca la inflamatii cronice si Diabet de Tip II".

Scapa de diabet cu acest remediu natural Consumul de carne rosie creste riscul de deces ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro