Alfa Romeo Giulia, de astazi in dotarea Politiei Rutiere Ilfov

Alfa Romeo Giulia, de astazi in dotarea Politiei Rutiere Ilfov

Configuratia aleasa pentru aceasta misiune este Veloce, animata de un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, construit in intregime din aluminiu, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde si atinge o viteza maxima de 240 km/h.

acum 89 luni (1 Feb 2017)

Noua Alfa Romeo Giulia imbraca hainele Politiei si isi pune toti caii putere la dispozitia serviciului rutier, in cadrul unui parteneriat pe un an de zile incheiat intre IPJ Ilfov si importatorul Auto Italia.

Autospeciala Alfa Romeo este dotata cu sisteme optice si acustice, destinate activitatilor de Politie Rutiera, si va acoperi zona de nord a judetului Ilfov.

Configuratia aleasa pentru aceasta misiune este Veloce, animata de un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, construit in intregime din aluminiu, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde si atinge o viteza maxima de 240 km/h. Datorita sistemelor avansate de injectie, Giulia Veloce ofera un raspuns rapid la apasarea pedalei de acceleratie pe toata plaja de turatii si asigura eficienta in ceea ce priveste consumul de carburant.

Giulia din dotarea IPJ Ilfov dispune de sisteme avansate de asistenta, care demonstreaza atat performanta in deplasare, cat si preocuparea inginerilor Alfa Romeo pentru siguranta rutiera. Sisteme standard: Forward Collision Braking (detectarea obstacolelor sau a altor vehicule aflate pe traiectoria masinii, cu atentionarea soferului in cazul unei coliziuni iminente), Autonomous Emergency Brake (capabil sa opreasca autonom masina de la viteze de pana la 65 km/h; Integrated Brake System (IBS), introdus in premiera mondiala pe Giulia, integreaza cu succes componentele electronice si mecanice pentru a reduce distanta de franare (de la 100 la 0 km/h in doar 38.5 metri); ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro