Alexandru Arsinel "zboara" din UNPR

Alexandru Arsinel

Ea a adaugat ca nu a fost chemata niciodata la vreo intrunire si ca, avand in vedere ca nu mai exista partidul, nu mai este inscrisa."Mie mi-au ajuns acesti zece ani.

acum 95 luni (18 Jul 2016)

"Cand m-am inscris (in UNPR), am facut-o din dorinta de a face bine, la invitatia presedintelui de atunci. Era un rol pe care nu il incercasem", a declarat actrita Cezara Dafinescu (67 de ani) pentru news.ro. Ea a adaugat ca nu a fost chemata niciodata la vreo intrunire si ca, avand in vedere ca nu mai exista partidul, nu mai este inscrisa."Mie mi-au ajuns acesti zece ani. Nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu el", a mai spus ea.

La randul sau, actorul si directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti, Alexandru Arsinel, a declarat pentru agentia de presa News.ro ca s-a despartit "de comun acord" de UNPR. In plus, Arsinel spune ca nu detine toate datele pentru a fi om politic. "Mi-am dat seama ca nu am calitati de politician. Pentru a fi politician nu trebuie sa ai calitati, ci date precise, iar eu nu le-am avut niciodata", a mai spus el. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro