Alexandra Stan, despre Spitalul Judetean Constanta: "Mizerie, dezinteres si lipsa de respect fata de pacienti"

Alexandra Stan, despre Spitalul Judetean Constanta:

Iata mesajul postat de artista in seara zilei de 6 martie: "Imi iubesc tara si ma mandresc peste tot in lume cu faptul ca sunt romanca, dar nu pot sa inteleg de ce noi intre noi nu putem sa ne respectam si sa ne oferim tot ce este mai bun!

acum 41 luni (7 Mar 2018)

Alexandra Stan a decis sa locuiasca o perioada in Statele Unite ale Americii. Artista a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu mizeria din salon si de la grupul sanitar. Iata mesajul postat de artista in seara zilei de 6 martie:

"Imi iubesc tara si ma mandresc peste tot in lume cu faptul ca sunt romanca, dar nu pot sa inteleg de ce noi intre noi nu putem sa ne respectam si sa ne oferim tot ce este mai bun! Am fost sa-l vizitez, sa ii fiu alaturi si am ramas socata de conditiile de la etajul 1, Sectia Medicala 2, din cadrul Spitalului Judetean Constanta.

Doamna doctor care are grija de tatal meu este deosebita si corecta, insa asistentele nu au vrut nici macar sa stea de vorba cu mine cand le-am atras atentia ca trebuie schimbata branula. Ca sa nu mai spun ca pentru schimbarea cearsafului trebuie sa le dai bani.

Mizerie, dezinteres si lipsa de respect fata de pacienti. Eu cred, totusi, ca putem mai mult de atat." A emis 115 retete compensate false

O ambulanta care transporta doi copii la spitalul din Constanta a ramas blocata in zapada mai multe ore ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro