Alexandra Mihai, alteta de aur a Baraganului, a ajuns campioana balcanica la triplusalt

Alexandra Mihai, alteta de aur a Baraganului, a ajuns campioana balcanica la triplusalt

Medalia de aur castigata de tanara din Calarasi a transformat-o in campioana balcanica la proba de triplusalt, cu o performnata de 13.23 m. La ultima competitie de sala a acestui sezon, Campionatul National de sala pentru juniori 2, desfasurata la Bucuresti, in sala Lia Manoliu, la inceputul lunii martie, atleta legitimata la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, a excelat la proba de triplusalt, cu o saritura ce a masurat 13.21 m. Ea a cucerit titlul de vicecampioana si medalia de argint in proba de triplusalt, cu o performanta de 12.94 metri, fiind surclasata doar de bacauanca Georgiana Anitei, campioana monidala de cadeti din 2015, cu un rezultat de 13.18 m.

acum 59 luni (13 Jul 2016)

Medalia de aur castigata de tanara din Calarasi a transformat-o in campioana balcanica la proba de triplusalt, cu o performnata de 13.23 m. Alexandra Mihai a reusit, in primavara acestui an, performanta de a se clasa pe locul 4 in topul mondial al juniorilor si pe 3 in cel european.

Ea a cucerit recent titlul de vicecampioana si medalia de argint in proba de triplusalt, cu o performanta de 12.94 metri. La ultima competitie de sala a acestui sezon, Campionatul National de sala pentru juniori 2, desfasurata la Bucuresti, in sala Lia Manoliu, la inceputul lunii martie, atleta legitimata la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, a excelat la proba de triplusalt, cu o saritura ce a masurat 13.21 m.

"Acest rezultat nu inseamna decat o confirmare a muncii mele, a eforturilor pe care le-am depus alaturi de profesorul Marius Tataru care ma antreneaza la Calarasi. Este o dovada a seriozitatii, spun eu, a sacrificiilor facute, dar si a sutelor de ore de antrenament. Acest rezultat inseamna baremul pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori ce va avea loc in luna iulie, in Polonia", spune adolescenta.

A batut recordul

La inceputul acestui an, la finala Campionatului National de sala pentru juniori la atletism, Alexandra a adus prima medalie pentru Clubul Sportiv Scolar in anul 2016. Ea a cucerit titlul de vicecampioana si medalia de argint in proba de triplusalt, cu o performanta de 12.94 metri, fiind surclasata doar de bacauanca Georgiana Anitei, campioana monidala de cadeti din 2015, cu un rezultat de 13.18 m.

Anul trecut, la campionatele europene de juniori, desfasurate in Suedia la Eskilstuna, Alexandra Mihai, componenta a CSS Calarasi s-a clasat pe locul 8, in proba de triplusalt. "Performanta Alexandrei de la Eskilstuna, la Campionatele Europene de Juniori, este cea mai buna din istoria atletismului la Clubului Sportiv Scolar Calarasi.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro