Alex Dima a creat un ghid pentru "turism civilizat" dupa o zi petrecuta pe litoral

Alex Dima a creat un ghid pentru

Pe pagina de Facebook, Alex Dima a subliniat cateva dintre comportamentele deranjante ale romanilor, observate in drum spre litoralul romanesc, dar si pe plaja. De asemenea, jurnalistul Pro TV atrage atentia asupra faptului ca desi coada de masini se intindea pe kilometri intregi, unii soferi incercau sa intre in depasire: "Pe autostrada, cand e coloana nu te mai urca pe cel din fata ta si nu-i mai da flashuri ca nu are unde sa se duca.

acum 66 luni (8 Aug 2017)

Pe pagina de Facebook, Alex Dima a subliniat cateva dintre comportamentele deranjante ale romanilor, observate in drum spre litoralul romanesc, dar si pe plaja. Vedeta Pro TV a atras atentia asupra faptului ca multi dintre cei prezenti pe plaja din 2 Mai nu respectau avertismentele salvamarilor de a nu intra in apa, ba mai mult, unii isi luau chiar si copiii cu ei, in ciuda valurilor mari. Cu tot cu copiii care dispareau secunde bune pe fundul apei luati de valuri. Vad acum la stiri ca un barbat a murit si trei copii au fost la un pas de inec", scrie Alex Dima pe Facebook.

De asemenea, jurnalistul Pro TV atrage atentia asupra faptului ca desi coada de masini se intindea pe kilometri intregi, unii soferi incercau sa intre in depasire: "Pe autostrada, cand e coloana nu te mai urca pe cel din fata ta si nu-i mai da flashuri ca nu are unde sa se duca. Afla ca suntem pe primul loc in Europa la capitolul .

Dima subliniaza si faptul ca politistii nu iau atitudine fata de soferii agresivi: "Politia, atat de agera cand sta la panda prin tufisuri, ar putea sa patruleze si sa-i sanctioneze pe soferii agresivi.

Alex Dima mai scrie si ca la Fetesti era o coada uriasa pentru plata taxei de pod, desi aceasta se poate achita prin SMS sau in benzinarie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro