Alesii rusi sar in apararea lui Michael Flynn si denunta infectarea administratiei Trump cu un sentiment de rusofobie

Alesii rusi sar in apararea lui Michael Flynn si denunta infectarea administratiei Trump cu un sentiment de rusofobie

UPDATE Demisia lui Michael Flynn este o chestiune interna si nu are nicio legatura cu Rusia, a declarat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters. Flynn a demisionat dupa ce presa a scris ca Departamentul de Justitie a avertizat administratia Trump, luna trecuta, ca oficialul nu a spus adevarul autoritatilor in legatura cu discutiile sale cu ambasadorul rus si ar putea fi santajabil de catre Moscova.

acum 40 luni (14 Feb 2017)

UPDATE Demisia lui Michael Flynn este o chestiune interna si nu are nicio legatura cu Rusia, a declarat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

Stirea initiala

Konstantin Kosacev, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Consiliului Federatiei (camera superioara a Parlamentului rus), a scris pe Facebook ca indepartarea lui Michael Flynn pentru contactele sale cu Rusia "nu este numai paranoia, ci ceva mai grav".

El a sugerat ca lui Trump i-a fost fortata mana si ca administratia sa a fost "infectata" cu un sentiment antirus.

Omologul lui Kosacev din Duma de Stat (camera inferioara a Parlamentului rus), Aleksei Puskov, a avertizat pe Twitter ca "nu Flynn a fost cel vizat, ci relatiile cu Rusia".

Flynn a demisionat dupa ce presa a scris ca Departamentul de Justitie a avertizat administratia Trump, luna trecuta, ca oficialul nu a spus adevarul autoritatilor in legatura cu discutiile sale cu ambasadorul rus si ar putea fi santajabil de catre Moscova.

Consilierul "a spus ca, desi nu isi aminteste sa fi discutat sanctiunile, nu poate fi sigur ca subiectul nu a fost ridicat", a declarat purtatorul de cuvant.

Casa Alba a anuntat luna trecuta ca Michael Flynn a avut numai doua discutii telefonice cu ambasadorul rus la Washington, dar trei surse citate de Reuters sub acoperirea anonimatului au declarat ca Flynn a avut cinci discutii telefonice cu acesta, noteaza news.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro