Alerta terorista in Premier League. Stadionul "Old Trafford" a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Alerta terorista in Premier League. Stadionul

Inainte de inceperea meciului, jurnalistul Sky News Graeme Souness a declarat ca masurile de securitate de duminica au fost fara precedent si ca jurnalistii au fost perchezitionati pentru prima data la intrarea pe stadion.

acum 88 luni (15 May 2016)

Un pachet suspect care a fost descoperit in tribune de fortele de securitate. Pentru a nu risca nimic, autoritatile au decis sa evacueze pur si simplu stadionul, cu 15 minute inaintea fluierului de start, iar partida a fost amanata.

Totodata, jucatorii Manchester United au fost scosi de pe teren prin tunel. Manchester United are nevoie de o victorie in ultimul meci al sezonului, pentru a mai spera la un loc de Liga Campionilor.

Clubul a descris incidentul drept o "operatiune cod rosu", dupa care a confirmat ca un pachet suspect a fost descoperit in arena cu 76.000 de locuri. Inainte de inceperea meciului, jurnalistul Sky News Graeme Souness a declarat ca masurile de securitate de duminica au fost fara precedent si ca jurnalistii au fost perchezitionati pentru prima data la intrarea pe stadion. Clubul si-a inasprit masurile de securitate dupa atentate de la Paris, din 13 noiembrie, ce au vizat inclusiv stadionul Stade de France. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro