Alerta meteo: un ciclon periculos loveste Romania. Unde se anunta furtuni violente, ploi si grindina

Alerta meteo: un ciclon periculos loveste Romania. Unde se anunta furtuni violente, ploi si grindina

In noaptea de luni spre marti (11/12 septembrie) si pe parcursul zilei de 12 septembrie, in Oltenia, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei, la deal si la munte, vor fi si intervale de timp cu averse, descarcari electrice si posibil grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 25 -- 30 l/mp.

acum 49 luni (12 Sep 2017)

Conform meteorologilor, in intervalul 11 septembrie, ora 17.00 -- 12 septembrie, ora 21.00, temporar, vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze la rafala de 45 -- 50 km/h, iar in Banat, Dobrogea si la munte, pe arii restranse, de peste 55 -- 60 km/h.

In noaptea de luni spre marti (11/12 septembrie) si pe parcursul zilei de 12 septembrie, in Oltenia, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei, la deal si la munte, vor fi si intervale de timp cu averse, descarcari electrice si posibil grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 25 -- 30 l/mp. Precipitatiile vor fi la fel de reduse in mai multe zone din tara, cu exceptia regiunilor nordice. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.

Va recomandam si:

Prognoza meteo: vara la inceputul toamnei. Cat de cald se face, de cand scad temperaturile si unde lovesc ploile

Prognoza meteo: cand si unde se intoarce canicula. Ce temperaturi se anunta, in ce regiuni mai ploua

Prognoza meteo: vreme de cosmar. In ce regiune va ploua in fiecare zi, cat de cald se face dupa 21 martie, unde va fi frig ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro