Alegerile parlamentare de duminica din Rusia, "cele mai murdare si corupte din istoria tarii"

Alegerile parlamentare de duminica din Rusia,

Site-ul Youtube a fost umplut cu zeci de inregistrari video de la sectii de vot de pe tot teritoriul Rusiei in care membrii biroului electoral al sectiei de votare sau unii alegatori arunca manunchiuri de zeci de buletine, in mod repetat, in urnele de vot. Celelalte partide care au trecut pragul de 5% si au trimis reprezentanti in Duma sunt, la fel ca in mandatul precedent, Partidul Comunist al Federatiei Ruse, condus de eternul sef al comunistilor rusi de dupa 1991, Ghennadi Ziuganov, si Partidul Liberal Democrat al Rusiei, in frunte cu nu mai putinul etern carmaci al ultra-nationalistilor rusi si bufon de serviciu al politicii ruse, Vladimir Jirinovski.

acum 94 luni (22 Sep 2016)

>

In urmatorii cinci ani (mandatul parlamentului a fost majorat cu putin timp in urma), acest partid va putea opera de unul singur tot setul existent de proceduri legislative, inclusiv modificarea constitutiei tarii.

Alegerile parlamentare care s-au incheiat in noaptea de duminica spre luni pot fi calificate cu siguranta drept cele mai murdare si mai corupte din istoria tarii, avand in vedere si impertinenta, tupeul cu care au actionat reprezentantii autoritatilor pentru organizarea, in vazul tuturor, a turismului electoral si falsificarilor. Cazurile de vot dublu sau multiplu, folosind taloane speciale care permiteau votarea in alte sectii decat cele la care era arondat cetateanul, mai ales in randurile militarilor in termen si a cursantilor academiilor de interne si militare, au fost documentate cu miile. Site-ul Youtube a fost umplut cu zeci de inregistrari video de la sectii de vot de pe tot teritoriul Rusiei in care membrii biroului electoral al sectiei de votare sau unii alegatori arunca manunchiuri de zeci de buletine, in mod repetat, in urnele de vot. Proportia falsificarii alegerilor este foarte dificil de estimat, deoarece autoritatile electorale - Comisia Electorala Centrala in frunte cu Ella Pamfilova - nu au recunoscut drept dovezi de incalcari niciuna din atentionarile in forma scrisa sau video.

Celelalte partide care au trecut pragul de 5% si au trimis reprezentanti in Duma sunt, la fel ca in mandatul precedent, Partidul Comunist al Federatiei Ruse, condus de eternul sef al comunistilor rusi de dupa 1991, Ghennadi Ziuganov, si Partidul Liberal Democrat al Rusiei, in frunte cu nu mai putinul etern carmaci al ultra-nationalistilor rusi si bufon de serviciu al politicii ruse, Vladimir Jirinovski. De asemenea, partidul "Rusia Justa", condus de Serghei Mironov, a acumulat putin peste 6% si va dispune de propria fractiune in Duma.

Cele trei partide care vor tine companie "Rusiei Unite" in urmatorii cinci ani de manda... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro