Alegeri SUA 2016. INFOGRAFIE Cum se pierd procentele electorale in batalii colaterale. Incoltit din toate partile, Trump vrea sa faca pace cu partidul sau

Alegeri SUA 2016. INFOGRAFIE Cum se pierd procentele electorale in batalii colaterale. Incoltit din toate partile, Trump vrea sa faca pace cu partidul sau

Intr-un final, vineri seara, Donald Trump a anuntat ca sustine realegerea unor grei ai Partidului Republican, intre care presedintele Camerei Reprezentantilor Paul Ryan, senatorul de Arizona John McCain si senatoarea de New Hampshire Kelly Ayotte. Atat Ryan, care va infrunta martea urmatoare primarele republicane pentru un nou mandat de Wisconsin, cat si in special McCain, care va infrunta primarele republicane pe 30 august in Arizona, au fost doi dintre greii republicani cei mai critici la adresa lui Trump, evidentiind diviziunea taberei in ciuda imaginii de unitate pe care au incercat sa o arate la Conventia Nationala de la Cleveland, care a avut loc intre 18 si 21 iulie. Consilierii lui Trump, tot mai nemultumiti de seful lor In acest context, consilieri si apropiati ai lui Trump sunt tot mai nemultumiti de insistentele acestuia de a duce diverse lupte care il indeparteaza de la mesajul campaniei, afirma surse citate de CNN.

acum 51 luni (7 Aug 2016)

Intr-un final, vineri seara, Donald Trump a anuntat ca sustine realegerea unor grei ai Partidului Republican, intre care presedintele Camerei Reprezentantilor Paul Ryan, senatorul de Arizona John McCain si senatoarea de New Hampshire Kelly Ayotte.

Vorbind din Wisconsin, statul lui Ryan, Trump si-a exprimat dorinta de "a munci impreuna pentru o schimbare reala" si "pentru misiunea comuna de a reda maretia Americii". El a subliniat ca unitatea republicanilor este singura modalitate de a o invinge pe Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

"In misiunea noastra comuna pentru a reda maretia Americii, il sustin si sprijin pe presedintele nostru al Camerei, Paul Ryan", a spus Trump, aclamat de multime.

"Imi place Paul, dar tara noastra traverseaza o perioada groaznica", spusese atunci Trump, adaugand ca "noi avem nevoie de un leadership foarte, foarte puternic".

Atat Ryan, care va infrunta martea urmatoare primarele republicane pentru un nou mandat de Wisconsin, cat si in special McCain, care va infrunta primarele republicane pe 30 august in Arizona, au fost doi dintre greii republicani cei mai critici la adresa lui Trump, evidentiind diviziunea taberei in ciuda imaginii de unitate pe care au incercat sa o arate la Conventia Nationala de la Cleveland, care a avut loc intre 18 si 21 iulie. Ultima data cand ambii si-au ridicat vocea impotriva lui Trump a fost la inceputul acestei saptamani, din cauza disputei magnatului cu parintii unui soldat american musulman mort in Irak in 2004 si admiratiei sale fata de Rusia. Trump, despre Clinton: "O mincinoasa patologica"

Pe de alta parte, Donald Trump si-a intensificat atacurile impotriva lui Hillary Clinton. Aflat in Iowa, el a declarat despre ea ca "nu este departe" de punctul de a deveni "dezechilibrata". De asemenea, el a numit-o o "mincinoasa patologica" in scandalul legat de folosirea unu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro