Alegeri SUA 2016. Cat si pe cine mizeaza pariorii

Aristotle International Inc: Clinton - 81% sanse de victorie Trump - 20% sanse de victorie - Iowa Electronic Markets, o companie de pariuri online de tipul "castigatorul ia totul": Clinton - 71% sanse de castig Trump - 28% sanse de castig - Betfair, casa online de pariuri din Marea Britanie: Clinton - 83% sanse de castig Trump - 18% sanse de castig - Ladbrokes, platforma online de pariuri din Marea Britanie: Clinton - 83% sanse de castig Trump - 22% sanse de castig - Paddy Power, casa de pariuri din Irlanda: Clinton - 83% sanse de castig Trump - 18% sanse de castig Datele au fost obtinute duminica, in jurul orei 23.30 GMT (1.30 ora Romaniei), potrivit news.ro.

acum 57 luni (8 Nov 2016)

Potrivit Betfair, cu sediul in Marea Britanie, care detine peste 70 de platforme de pariuri online dedicate alegerilor prezidentiale din Statele Unite, pariorii sai au pus la bataie pana duminica 130 de milioane de dolari pentru o victorie a lui Clinton sau a lui Donald Trump. Suma pariata creste de la ora la ora, urmand sa o intreaca pe cea de la referendumul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana din 23 iunie, in valoare de 159 de milioane de dolari, noteaza Betfair.

Si casa de pariuri Paddy Power, cu sediul in Irlanda, subliniaza ca scrutinul prezidential american de marti este pe cale sa devina cel mai pariat eveniment politic al sau, suma mizata ridicandu-se pana la 4,38 de milioane de dolari pana duminica.

Ladbrokes, cu sediul in Marea Britanie, a raportat o suma de aproximativ cinci milioane de lire sterline (5,4 milioane de euro) mizata pana duminica pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite. Clinton si Trump la casele de pariuri, cu cateva ore inainte de alegeri

Un sondaj Reuters/Ipsos publicat vineri o crediteaza pe democrata Hillary Clinton cu un avans de numai 5% in fata rivalului sau republican, Donald Trump, inainte de alegerile de marti.

- PredictIt, o casa de pariuri online administrata in comun de Victoria University din Noua Zeelanda si compania de consultanta politica din Washington D.C. Aristotle International Inc:

Clinton - 81% sanse de victorie

Trump - 20% sanse de victorie

- Iowa Electronic Markets, o companie de pariuri online de tipul "castigatorul ia totul":

Clinton - 71% sanse de castig

Trump - 28% sanse de castig

- Betfair, casa online de pariuri din Marea Britanie:

Clinton - 83% sanse de castig

Trump - 18% sanse de castig

- Ladbroke... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro