Alegeri Rusia: planul secret al lui Putin pentru 18 martie

Alegeri Rusia: planul secret al lui Putin pentru 18 martie

Potrivit unui document elaborat la Kremlin si consultat de RBC, unii alegatori rusi s-ar putea alege cu telefoane mobile, tablete si ceasuri inteligente dupa ziua de 18 martie.

acum 78 luni (11 Jan 2018)

Rusii vor avea parte de o adevarata sarbatoare pe 18 martie, ziua desfasurarii celui de-al saptelea scrutin prezidential din istoria tarii lor. Cu acest prilej, ei vor putea participa la concursuri specifice si vor putea urmari filme de propaganda. Tonusul va fi insuflat de bloggeri, artisti si sportivi.

Potrivit unui document elaborat la Kremlin si consultat de RBC, unii alegatori rusi s-ar putea alege cu telefoane mobile, tablete si ceasuri inteligente dupa ziua de 18 martie. Mai exact, Kremlinul va premia cele mai bune selfie-uri din sectiile de votare si fotografii de familie care incurajeaza prezenta la vot. Bloggeri, artisti si sportivi celebri le vor promova si vor incuraja lumea sa adere la ea. Castigatorii vor fi anuntati la 1 aprilie, locul intai fiind recompensat cu telefoane iPhone, locul doi cu tablete iPad si locul trei cu ceasuri inteligente Apple Watch.

Criticii Kremlinului denunta aceasta campanie, afirmand ca aduce aminte carnea si legumele oferite in preajma sectiilor de votare in perioada sovietica.

Vladimir Putin, 65 de ani, este de 18 ani la putere. Liderul rus urmeaza sa fie ales la 18 martie de 70 la suta dintre compatriotii sai, arata Centrul Levada. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro