Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj Curs Avangarde: Victor Ponta, castigatorul turului II

Sondajul arata ca Victor Ponta ar primi votul a 54% din cei intervievati, iar contracandidatul sau, Klaus Iohannis, 46 de procente, potrivit unei stiri difuzata de TVR. Citeste si: Constantinescu si Ciorbea: din dreapta lui Coposu la stanga lui Ponta Fostul presedinte Emil Constantinescu si fostul premier Victor Ciorbea, primii oameni de dreapta care au condus tara dupa Revolutie, au ajuns sa-l ia acum in brate pe Victor Ponta, urmasul lui Ion Iliescu in fruntea PSD Conducerea Parlamentului se reuneste astazi.

acum 77 luni (11 Nov 2014)

Sondajul arata ca Victor Ponta ar primi votul a 54% din cei intervievati, iar contracandidatul sau, Klaus Iohannis, 46 de procente, potrivit unei stiri difuzata de TVR.

57% din respondenti sustin ca sigur vor vota pe 16 noiembrie, 20% declara ca probabil vor vota, 16% nu s-au hotarat daca voteaza sau nu, 3% spun ca cel mai probabil nu isi vor exercita dreptul la vot, in vreme ce 4% afirma ca nu vor vota cu siguranta.

Studiul a fost realizat in intervalul 7-9 noiembrie, pe un esantion de 2.000 de respondenti cu varsta de peste 18 ani, iar marja de eroare este de plus/minus 2,2%.

Citeste si:

Constantinescu si Ciorbea: din dreapta lui Coposu la stanga lui Ponta

Fostul presedinte Emil Constantinescu si fostul premier Victor Ciorbea, primii oameni de dreapta care au condus tara dupa Revolutie, au ajuns sa-l ia acum in brate pe Victor Ponta, urmasul lui Ion Iliescu in fruntea PSD

Conducerea Parlamentului se reuneste astazi. ACL a cerut repartizarea timpilor de antena pentru dezbaterea Ponta-Iohannis

Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Iohannis: Nu voi coabita cu Ponta, vom avea o colaborare institutionala

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat duminica seara, la B1 TV, ca, in cazul in care va castiga alegerile, nu va coabita cu premierul Victor Ponta, ci mai degraba va exista o colaborare institutionala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro