Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Romanii au votat corect, avem un rezultat foarte bun

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Romanii au votat corect, avem un rezultat foarte bun

Vreau sa multumesc romanilor care si-au folosit votul si au votat, indiferent pentru cine au votat si in special celor care au votat pentru mine", a declarat Iohannis. Este evident ca romanii au de ales intre doua variante: pe de o parte Romania lucrului bine facut, o Romanie normala, iar pe de alta parte Romania lucrului prost facut, a scandalului si a minciunii.

acum 76 luni (3 Nov 2014)

"Avem un rezultat foarte bun, care arata ca se produce schimbarea. Vreau sa multumesc romanilor care si-au folosit votul si au votat, indiferent pentru cine au votat si in special celor care au votat pentru mine", a declarat Iohannis.

Candidatul ACL a mai spus ca in urma primului tur au ramas in competitia electorala doi candidati care reprezinta doua Romanii - "cea a lucrului bine facut si cea a lucrului prost facut".

"Acum e clar ca au ramas in competitie doi candidati: eu si Victor Ponta. Este evident ca romanii au de ales intre doua variante: pe de o parte Romania lucrului bine facut, o Romanie normala, iar pe de alta parte Romania lucrului prost facut, a scandalului si a minciunii.

"Chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege, care nu vor sa dea toata puterea in mana unui singur partid. In ciuda tuturor pomenilor electorale, a tuturor ordonantelor facute sa creeze avantaj pentru candidatul Guvernului, iata ca rezultatul arata foarte clar: romanii au votat corect", a mai declarat Iohannis.

"Este regretabil sa observam ca din cauza proastei organizari a alegerilor in tara si in strainatate au ramas, din pacate, multi romani care nu au putut sa-si exercite dreptul la vot. Au ramas foarte multi oameni in diaspora in fata sectiilor de votare, fie din cauza timpului, fie din cauza faptului ca nu au existat formulare suficiente. Au ramas, se pare, in tara foarte multi studenti care din motive de proasta organizare nu au putut sa voteze.

"Romanii au aratat clar ca vor altfel de politica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro