Alegeri prezidentiale 2014 de pe internet - #Alegeri2014, locul unde afli totul despre noul presedinte al Romaniei

Alegeri prezidentiale 2014 de pe internet - #Alegeri2014, locul unde afli totul despre noul presedinte al Romaniei

Daca nu sunteti multumiti sa fiti informati dintr-o singura sursa si nu vreti sa va bazati doar pe parerile singulare ale unora, avem o alternativa pentru voi, care devine si loc de discutie.

acum 113 luni (2 Oct 2014)

Daca nu sunteti multumiti sa fiti informati dintr-o singura sursa si nu vreti sa va bazati doar pe parerile singulare ale unora, avem o alternativa pentru voi, care devine si loc de discutie. De asemenea, profilul nostru de Facebook e un loc de informare.

Ca sa urmariti cele mai noi actualizari despre candidati, puteti citi totul pe @Alege2014, contul nostru special de Twitter unde actualizam in timp real informatiile din timpul campaniei electorale si din ziua votului.

De asemenea, pentru ca nu vrem sa va limitati la o singura sursa de informare, urmariti hashtag-ul #Alegeri2014 pe Twitter. Daca il folositi, veti fi parte a discutiei, iar opiniile voastre pot ajunge pe adevarul.ro in cadrul articolelor despre parerea oamenilor de pe internet.

Discutiile de pe #Alegeri2014 sunt disponibile tuturor, atat pe desktop, cat si pe mobil. Daca vreti sa postati ceva, apasati doar pe Tweet #Alegeri2014 si hashtagul va fi pus automat in mesajul vostru de 140 de caractere de pe Twitter. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro