Alegeri prezidentiale 2014. Constanta isi pierde presedintele odata cu plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni

Alegeri prezidentiale 2014. Constanta isi pierde presedintele odata cu plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni

Copresedintele ACL Constanta stie la ce trebuie sa se astepte de la vot. O persoana poate vota la alta sectie decat la cea la care este arondat doar daca se afla in alta localitate, cu o declaratie pe propria raspundere. Vor vota si detinutii cu drept de vot de la Penitenciarul Poarta Alba si cei de la sectia exterioara Valu lui Traian. In general, presedintii sectiilor de votare trebuie sa aiba grija ca materialele electorale sa fie indepartate de pe cladirea si din interiorul sectiei de votare" Va mai recomandam Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014.

acum 92 luni (1 Nov 2014)

"Este imposibil ca vreun candidat sa scoata 9 milioane de voturi din primul tur", este lucid Decebal Fagadau, viceprimar al Constantei, aflat la sediul de campanie PSD. Ema Gavrila este organizatoarea calendarului de campanie din teritoriu si este foarte optimista: "Stam bine pana si in localitatile galbene. Radu Mazare trece si el pe la sediul de campanie, dar mai rar.

"Chiar daca la prezidentiale n-am iesit bine pana acum, acum va fi altfel. Semnalele sunt foarte bune din teritoriu si de data asta avem un candidat mult mai bun. Iar Constanta va iesi la vot", declara Ema Gavrila. Decebal Fagadau o sustine cu cifre: "La Constanta, Ponta va avea 37,5%".

La sediul Aliantei Crestin Liberale - PDL Constanta, presedintele Gigi Christian Chiru era in teleconferinta cu Vasile Blaga. Mobilizarea electoratului de dreapta este foarte importanta, iar noi am dus o campanie intensa in spatiul media si din usa in usa.

Constanta isi pierde presedintele, care - spun democratii din randul carora s-a ridicat Traian Basescu - a avut mult de castigat de pe urma prezentei sale la Cotroceni. Traian Basescu s-a nascut la Murfatlar (Basarabi), a trait la Constanta, iar familia sa a ramas aici. "Traian Basescu a tinut la Constanta si la radacinile sale. Ganditi-va numai la Autostrada Soarelui, data in functiune pe vremea Ancai Boagiu, si ea constanteanca. Apoi centura ocolitoare a Constantei, cum nu are nici Clujul, care a avut acces la fonduri.

El spune ca Iohannis va acorda mare atentie judetului de la malul marii. Dovada este dubla vizita facuta de sibian in judetul Constanta, spre deosebire de Ponta care n-a venit niciodata. "In aceasta campanie electorala, Klaus Iohannis si-a facut timp sa vina de doua ori la Constanta.

Copresedintele ACL Constanta stie la ce trebuie sa se astepte de la vot. "Nu putem bate PSD-ul la scor, pentru ca ei au masinaria de vot, au primariile din judet. Constanta are un electorat captiv PSD, cu 50.000 pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro