Alegeri prezidentiale 2014. Cartarescu, Nobel, Dacia, din nou fusta mini, Alex Stefanescu = campanie

Alegeri prezidentiale 2014. Cartarescu, Nobel, Dacia, din nou fusta mini, Alex Stefanescu = campanie

> Premierul Nobel i-am putea spune azi lui Victor Ponta, daca ne uitam la pagina sa de Facebook, unde doua dintre postari au legatura cu mult ravnita distinctie. Nu stim ce vrea sa spuna cand ne promite ca opreste carciumizarea parcurilor, dar trebuie sa fie ceva cu tenta ecologista, desi parca nu se potriveste cu alt angajament asumat de candidat - spargerea gastii rechinilor.

acum 114 luni (8 Oct 2014)

>

Premierul Nobel i-am putea spune azi lui Victor Ponta, daca ne uitam la pagina sa de Facebook, unde doua dintre postari au legatura cu mult ravnita distinctie. Ne bucuram ca echipa liderului PSD s-a abtinut din a-l face pe Stefan Hell, laureatul de astazi, "mandru ca e roman" si a consemnat, cuminte, doar locul nasterii sasului - Arad. Totusi, cum numele scriitorului Mircea Cartarescu e creditat cu sanse la un astfel de premiu, echipa premierului Ponta i-a urat succes romanului nostru. Iohannis a vizitat uzina Dacia, unde s-a lasat fotografiat, intr-o tinuta care vine, parca, sa confirme, ca Germania e o pepiniera de ingineri. La fel de bine si-a intrat in rol si la fabrica Dr. Oetker, unde ne inchipuim ca a oferit cateva sugestii pentru retetele de pudding. Nimic nu ar putea parea ca ii strica ziua lui Iohannis, cand, hop!, Diaconescu posteaza artagos pe Facebook ca il asteapta, nici mai mult nici mai putin, la o dezbatere electorala difuzata de televiziunea publica. Azi, cand toata lumea s-a indignat ca exista romani care nu stiu cum se numeste tara in care traiesc, Macovei s-a afisat cu criticul literar Alex Stefanescu. Prea bine, daca nu putem sa facem un partid, sa formam un cenaclu, si-au spus, pesemne, sustinatorii sai. Presedintele PMP a lansat un pact pentru independenta justitiei, dar ce a facut cu adevarat furori a fost clipul sau de campanie.

Daca vreti sa aflati programul lui William Brinza, candidatul PER, intrati pe pagina lui de Facebook. Nu stim ce vrea sa spuna cand ne promite ca opreste carciumizarea parcurilor, dar trebuie sa fie ceva cu tenta ecologista, desi parca nu se potriveste cu alt angajament asumat de candidat - spargerea gastii rechinilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro