Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, despre Iohannis: "Nu ar fi trebuit sa se angajeze in aceasta cursa electorala"

Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, despre Iohannis:

"Mi-au promis ca ma voteaza si asta m-a bucurat" Calin Popescu Tariceanu a spus ca s-a intalnit cu oamenii din Sibiu pe care ii considera deschisi si prietenosi, fiind foarte incantat de faptul ca acestia i-au promis ca il vor sustine in cursa pentru Cotroceni. Sigur ca se va incerca imediat un raspuns si un atac la adresa justitiei, un lucru incorect, si nu mai vorbesc de posibilitatea ipotetica sa fie ales si sa fie dupa aceea declarat incompatibil.

acum 104 luni (4 Oct 2014)

Calin Popescu Tariceanu (independent) a fost prezent astazi la Sibiu, unde a sinut un discurs despre programul pe care il va avea in zilele urmatoare. Acesta a precizat ca va avea o intalnire cu reprezentantii Asociatiei Crescatorilor de Boi, urmand sa viziteze intreprinderea industriala Marquardt, dar si sa ia parte la premierea unei piesei de Matei Visniec. "Mi-au promis ca ma voteaza si asta m-a bucurat" Calin Popescu Tariceanu a spus ca s-a intalnit cu oamenii din Sibiu pe care ii considera deschisi si prietenosi, fiind foarte incantat de faptul ca acestia i-au promis ca il vor sustine in cursa pentru Cotroceni. Politicianul a tinut sa precizeze ca vine deseori la Sibiu alaturi de familia lui si ca vede "schimbarile care au survenit peste tot in tara". Tariceanu, despre Klaus Iohannis: "Nu ar fi trebuit sa se angajeze in aceasta cursa electorala"

De asemenea, in cadrul discursului pe care l-a tinut astazi, Tariceanu a vorbit si despre Klaus Iohannis, un alt candidat favoruit pentru intrarea in turul doi. Se vede ca sunt deja in campanie, au inceput sa organizeze actiuni specifice de campanie si lucrul acesta da sigur un confort si incredere ca voi putea sa realizez obiectivul pe care mi l-am propus: sa intru in turul doi. Ultimele sondaje indica faptul ca Ponta, care are si avantajul de a fi prim-ministru in functie, este clar favoritul pentru intrarea in turul doi. Ceea ce se intampla cu Iohannis este o scadere rapida de sustinere din cauza problemelor pe care le are cu justitia, ma refer la dosarul ANI, si cetatenii isi pierd increderea. Si nu doar cetatenii, chiar si cei care fac parte din Alianta Crestin Liberala (ACL) care sunt pusi in fata unei situatii delicate.

Si aceasta situatie delicata este ca urmare a comportamentlui incorect al domnului Iohannis care stiind ca are probleme cu justitia ar fi trebuit sa nu se angajeze in aceasta cursa electorala. Ma preocupa putin problema celor de la ACL, problema... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro