Alegeri prezidentiale 2014. Calin fuge de Monica/Ponta slaveste monarhia/ Iohannis intra-n blogosfera/Udrea - "buna pentru Romania"

Ne oprim aici cu relatarea celei de-a patra zile de campanie, nu inainte de a aminti ca William Brinza, candidatul Partidului Ecologist Roman, se afla si el in campanie, la fel ca toti colegii sai, iar Corneliu Vadim Tudor, candidat si el, a inceput sa se rasteasca la sociologi si desfiinteaza sondajele, pe motiv ca il nedreptatesc.

acum 110 luni (6 Oct 2014)

>

Dis-de-dimineata, Victor Ponta da tonul unei zile de luni, la Bursa de Valori Bucuresti. E un bun prilej pentru premier sa isi manifeste simpatia fata de regalitate si sa salveze ziua cu alte fotografii, in care apare alaturi de Principele Radu si de Principele Nicolae. Intre cele doua intalniri, echipa de campanie care ii administreaza contul de Facebook publica una dintre marturiile inscrise in autobiografia sa, "Pas cu pas", referitoare la perioada petrecuta la catedra, sub un hashtag jucaus: #iohannisdelaAlaZ. Drumul de azi al lui Macovei se opreste la TVR, in studioul unde ar fi trebuit sa se aseze si Tariceanu, daca nu si-ar fi trimis purtatorul de cuvant.

Nu se stie ce activitati electorale are Tariceanu seara, de la ora 21.00, pentru ca nu a dat mai multe explicatii, cert este ca duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea, programul a fost mai lejer. Atat de lejer, incat studioul Antenei 3 a copiat modelul biroului prezidential de la Cotroceni, iar Tariceanu, ca sa joace mai cu spor rolul Presedintelui Romaniei, si-a adus de acasa si o Constitutie, dar si o Prima Doamna, pe cea de-a cincea sotie.

In ce o priveste, Elena Udrea a preferat sa se tina departe de lumina reflectoarelor in prima zi a saptamanii, dupa un sfarsit de saptamana plin. In schimb, retelele de socializare au consemnat, constiincios, sloganul sau, "Buna pentru Romania!", dar si o serie de fotografii in care presedintele PMP se afiseaza fie cu un ghiozdan in spate, ca o eleva care lectureaza frecvent Constitutia, fie in rochie alba si cu o casca de muncitor pe cap, ca o Claudia Schiffer a sindicalistilor.

Desi a intrat in cursa ca prezidentiabilul secret, discret, fostul sef al spionilor, Teodor Melescanu, a pasit intr-o lume de care s-a tinut departe pe vremea cand conducea SIE: lumea lui Mark Zuckerberg sau Facebook al nostru cel de toate zilele.

Ne oprim aici cu relatarea celei de-a patra zile de campanie, nu inainte de a aminti c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro