ALEGERI PARTIALE. USR reclama blatul PSD-PNL pentru Primaria Targu-Jiu. DECLARATIE EXCLUSIVA

Radu Miruta, candidatul USR la Primaria Targu-Jiu in alegerile partiale de duminica, a acuzat, intr-o declaratie in exclusivitate acordata "Romaniei libere", existenta unei intelegeri tacite intre PSD si PNL, care sporeste sansele candidatului social- democrat de a castiga fotoliul de edil-sef al municipiului.

acum 38 luni (9 Jun 2017)

Radu Miruta, candidatul USR la Primaria Targu-Jiu in alegerile partiale de duminica, a acuzat, intr-o declaratie in exclusivitate acordata "Romaniei libere", existenta unei intelegeri tacite intre PSD si PNL, care sporeste sansele candidatului social- democrat de a castiga fotoliul de edil-sef al municipiului. Cea mai buna dovada este faptul ca fratele candidatului PNL la Primarie este inspector-sef la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) cu sprijinul PSD. In aceste conditii, cum putem vorbi de alegeri corecte?", s-a intrebat retoric Radu Miruta (foto: "Pandurul"). Candidatul USR a precizat ca liderul PNL Ludovic Orban a fost la lansarea candidatului liberal la Primarie, dar a evitat sa comentateze aceasta situatie controversata. Citeste si: Politica departe de Bucuresti. Micile scandaluri din fieful lui Victor Ponta: Soferul Primariei care si-a plimbat sotia cu masina institutiei, dusul rece al candidatei PMP si razboiul ALDE-PSD

El a adaugat ca, dupa fiecare sedinta a Consiliului Local Targu- Jiu, liderii social-democrati si liberali "iau masa impreuna", "opozitia nu are proiecte", iar "presa este aservita".

In aceste conditii, Miruta a precizat ca o colaborare intre PNL si USR pentru desemnarea unui candidat comun a fost imposibila, desi "liberalii au mimat ca vor acest lucru". In Targu-Jiu, liderii locali declarau ca au discutat la Bucuresti despre nevoia unui parteneriat, dar, cand am intrebat conducerea centrala a USR, nu am primit nicio confirmare ca s-a intamplat asta. ALDE are candidat propriu, pe Eduard Ladaru, dupa ce negocierile cu PSD pentru desemnarea unui pretendent comun la functia de primar au esuat.

In varsta de 32 de ani, Miruta a absolvit in 2009 Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, unde, in 2013, si-a dat si doctoratul in "Telecomunicatii". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro