ALEGERI LOCALE 2016. Premiera: Presedintele Iohannis a votat abia la 18.30. Ce s-a intamplat

"Este bine sa se stie ca mi-am facut viza de resedinta pe Bucuresti, adica voi vota la alegerile locale aici pentru primar general si de sector si pentru CGMB si de sector", preciza Iohannis, adaugand ca astfel va fi mai interesat de modul in care se face campanie electorala in Capitala.

acum 49 luni (5 Jun 2016)

Presedintele Klaus Iohannis si-a exercitat dreptul de vot de abia la ora 18.30, la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a votat la alegerile locale pentru un Bucuresti modern si european, fiind pentru prima oara cand seful statului merge la urne in Capitala. Astazi am votat - fiindca Bucurestiul acum este si orasul meu - pentru un Bucuresti modern si european", a spus Iohannis dupa ce a votat la sectia de la Liceul "Jean Monnet". Intrebat de jurnalisti de ce a ajuns tarziu la urne, seful statului nu a raspuns.

Anterior, purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat ca seful statului ar fi avut niste "probleme tehnice" in privinta arondarii la o sectie de votare si ca isi va exercita acest drept pana la inchiderea urnelor. Am inteles ca domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins intr-o sectie de votare. Nu stiu, nu am inteles, cred ca pana la ora 21,00 si presedintele Romaniei va vota", a declarat, duminica, Preda, intr-o conferinta de presa.

Pe 28 aprilie, presedintele Klaus Iohannis anunta ca si-a facut viza de resedinta pentru Bucuresti si ca va vota in Capitala la alegerile locale. "Este bine sa se stie ca mi-am facut viza de resedinta pe Bucuresti, adica voi vota la alegerile locale aici pentru primar general si de sector si pentru CGMB si de sector", preciza Iohannis, adaugand ca astfel va fi mai interesat de modul in care se face campanie electorala in Capitala. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro