Alegeri locale 2016. Ce au declarat candidatii la Primaria Capitalei dupa ce au votat

Va multumesc!", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea UPDATE 10.05 Nicusor Dan: "Am votat pentru un Bucuresti necorupt" In primul rand, vreau sa multumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campania asta, inclusiv cei care s-au trezit azi la 5 dimineata. Doamne ajuta!", a fost declaratia laconica a edilului Cluj Napoca UPDATE 09.30 Alina Gorghiu: Va indemn pe toti sa veniti la vot Alina Gorghiu a mers la vot la ora 09.30. M-am gandit la copii, la locuri de joaca, la investitorii care sa vina in Bucuresti.

acum 76 luni (5 Jun 2016)

UPDATE 11.10 Catalin Predoiu: "Am votat pentru solutii serioase" "Ma bucur sa fim aici intr-o zi insorita. Din acest vot poate sa iasa o admnistratie acolo unde ii este locul: o capitala europeana", a spus Predoiu, candidatul PNL pentru Capitala, la iesirea de la urne. UPDATE 11.05 Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu: "Sunt ingrijorat de prezenta slaba la vot. Fac apel ca toti cetatenii cu spritul civic treaz sa vina la vot", a afirmat liderul Senatului. Xenopol: "Eu am votat pentru ceea ce sustin de multi ani: oameni politici noi, un partid nou care sa nu fie afectat de problemele tranzitiei. Sper ca aceste alegeri locale sa fie momentul in care electoratul va elimina, el, partidele si candidatii care au dosare penal. UPDATE 10.15 Liviu Dragnea a votat la Turnu-Magurele: "Am votat pentru dezvoltare" "Am votat pentru dezvoltare. Va multumesc!", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea UPDATE 10.05 Nicusor Dan: "Am votat pentru un Bucuresti necorupt" In primul rand, vreau sa multumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campania asta, inclusiv cei care s-au trezit azi la 5 dimineata. am votat pentru un Bucuresti necorupt, am votat pentru o noua clasa politica, nu pentru una care si-a dovedit coruptia si incompetenta. Vreau sa indemn lumea sa iasa la vot. De cate ori oamenii au iesit la vot in numar mare, s-au produs schimbari importante in Romania. Ne ducem de aici sa ne vedem fetita la spital, iar dupa aceea, impreuna cu colegii nostri, vom supraveghea alegerile. A fost o luna foarte dificila in care sute de oameni au muncit pentru a transmite bucurestenilor ce a fost administratia publica de pana acum si ce poate fi de acum inainte", a declarat Nicusor Dan.

FOTO Adevarul/David Muntean

UPDATE Emil Boc, candidat pentru primaria municipiului Cluj-Napoca, a mers la vot

"Imi respect contracandidatii si ii indemn pe clujeni sa iasa la vot. Doamne ajuta!", a fost declaratia laconica a edilului Cluj Napoca<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro