ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PMP la Primaria Timisoara, pus in INCURCATURA

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PMP la Primaria Timisoara, pus in INCURCATURA

Marius Dugulescu si-a dat intalnire cu candidatii de pe lista de consilieri sa voteze, la ora 10,30, la sectia 117 de la Scoala Generala nr.30, unde mai devreme, la ora 9,00, a votat si Nicolae Robu.

acum 50 luni (5 Jun 2016)

Candidatul PMP la Primaria Timisoara, Marius Dugulescu, nu a fost lasat sa voteze la sectia unde si-a dat intalnire cu ceilalti candidati din partea formatiunii.

Marius Dugulescu si-a dat intalnire cu candidatii de pe lista de consilieri sa voteze, la ora 10,30, la sectia 117 de la Scoala Generala nr.30, unde mai devreme, la ora 9,00, a votat si Nicolae Robu. El nu a putut insa sa voteze si a asteptat elucidarea situatiei mai bine de jumatate de ora. Presedintele sectiei de votare i-a spus lui Dugulescu faptul ca el si colegii sai din PMP nu pot vota deoarece nu au domiciliul in zona respectiva. Dupa mai bine de 40 de minute, cand s-au lamurit ca exista prevederi clare in acest sens, Dugulescu si staff-ul sau au plecat sa voteze la sectiile unde sunt arondati in functie de domiciliu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro