"Alege presedintele" numai dupa ce afli totul despre el! O campanie "Adevarul"

Raspunzand la un chestionar care cuprinde 35 de intrebari pe subiecte delicate de pe agenda publica si la care au raspuns deja candidatii pentru Cotroceni, puteti afla cate dintre alegerile dumneavoastra coincid cu cele ale aspirantilor la functia de sef al statului. Mai avem o rubrica a fotografiilor pe care condidatii si le doresc sterse de pe internet.

acum 102 luni (29 Sep 2014)

Raspunzand la un chestionar care cuprinde 35 de intrebari pe subiecte delicate de pe agenda publica si la care au raspuns deja candidatii pentru Cotroceni, puteti afla cate dintre alegerile dumneavoastra coincid cu cele ale aspirantilor la functia de sef al statului. Astfel, veti descoperi candidatul care se potriveste cel mai bine cu optiunile dumneavoastra privind problemele fierbinti ale Romaniei. Pe parcursul acestui chestionar, jurnalistii ziarului "Adevarul" au explicat contextul fiecarei teme pe care viitorul presedinte al Romaniei va trebui sa o rezolve in viitorul mandat. In curand, doar in ziarul Adevarul si pe adevarul.ro

Dan Marinescu, redactor-sef: Este un test pe care orice alegator poate sa-l faca. Sunt 35 de intrebari la care orice om va raspunde cu "Da" sau "Nu". La aceste 35 de intrebari au raspuns deja principalii sapte candidati la Presedintie, in functie de sondaje. Nu am cum sa garantez, dar aceste raspunsuri vor ramane si scrise si in format video. Este un mijloc foarte eficient si atractiv de a afla cat de tare te potrivesti in idei cu candidatul X sau Y.

In cea mai mare parte raspund cu "Da" sau "Nu" si argumenteaza. Sunt si cazuri in care au evitat sa raspunda transant. Chiar ii indemn pe toti oameni sa intre acolo si sa-si faca acest test. Sa stie macar cateva lucruri minimale despre candidatul pe care il vor vota. Oamenii pot sa se informeze inainte si asupra temei. Daca nu sunt familiarizati cu tema, sa urmareasca explicatiile oferite de jurnalistii "Adevarul".

O sa vedem ca sunt intrebari la care multi raspund la fel. Oamenii nu pot sa compare acasa toate programele si sa traga o concluzie. ii asteptam si pe Calin Popescu Tariceanu si pe Monica Macovei. Avem si o harta interactiva facuta cu efortul corespondentilor "Adevarul" din toata tara.

Mai avem o rubrica a fotografiilor pe care condidatii si le doresc sterse de pe internet. Sunt si fotografii mai putin neferic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro